Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mimo, że mnie nie okłamał, poczułam się oszukana.

Polecane posty

Gość gość

Do ukończenia 30 lat byłam w trzech poważnych związkach, które skończyły się rozstaniem. Nie będę obwiniać nikogo z moich wcześniejszych partnerów, ponieważ pewnie dużą winą za ich rozpad ponoszę ja. Z P. znałam się właściwie od zawsze, bo chodziliśmy razem do przedszkola, gimnazjum i nasz kontakt się urwał. Spotkałam go po latach przez wspólnych znajomych. Spokojny, raczej się nie wywyższał, mieszkał w małym mieszkaniu i spokojnie pracował. Związaliśmy się, zamieszkaliśmy u mnie w mieszkaniu, nieco większym niż jego. Wydawało mi się, że P. pracuje i żyje raczej skromnie. Okazało się, że spłaca właśnie mieszkanie we Wrocławiu,które wynajmuje, a sam zamierza budować dom, na co ma już prawie połowę kapitału i działkę. Zarabia także dość dobrze, nie ma stałej pensji, ale nie było po nim tego widać. Ma także pewne droższe hobby jak biegówki, rowery szosowe czy snowboard. Nie, nie okłamywał mnie, zawsze mówił o sobie prawdę, ale mam wrażenie, że wpadłam w sidła tego skromnego, biednego P., a on jego inny. Wiem, trochę zakręciłam, ale czy mam podstawy czy nie?

Gość gość
O co Ci chodzi?

Gość gość
Mam wrażenie, że grał innego na zewnątrz, a jest inny niż go postrzegałam.

Gość gość
Babo weź to napisz w jednym zdaniu.

Gość gość
20:41 Tego chyba ona sama nie wie :D

Gość gość
Wiesz co jesteś idiotką, masz normalnego faceta i pretensje że inwestuje na przyszłość i nie obnosi się z kasą? Co ma robić, jeździć nowym BMW i szastać kasą na mieście? Znam kilku którzy też tak robią, żyją skromnie i ukrywają dochody by się do nich nie dossała jakaś kùrwa lecąca tylko na kasę.

Gość gość
chłop nie spełnił jej oczekiwań względem wyimaginowego obrazu jego w jej głowie pytanie kogo wolisz dziada wymyślonego czy realnego?

Gość gość
Nadal nie rozumiem Autorki. Facet spłaca mieszkanie, ppracuje, odkłada na obudowę domu, ma fajne hobby, no i co w związku z tym?

Gość gość
nie ma na co narzekać więc narzeka na to że nie może narzekać idź do psychologa to się wygadasz :D

Gość gość
Ona czuje się oszukana i pewnie niedługo kochanka znajdzie, przecież jej wolno, musi odreagować ten zakłamany związek