Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta mnie bije

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.. Ostatnio wróciłem do domu spóźniony godzinę i trochę się upilem to jak wróciłem odrazu poszedłem spać i sedno jest W tym, ze wydarzyła się tragedia. Podczas snu moja partnerka zaczęła mnie bić Po twarzy pięściami uderzyła mnie z 9 razy z tego co mi powiedziała. I przy którymś uderzeniu obudziłem się i coś we mnie wybuchło jak mnie biła i wydaje mi sie ze nie byłem do końca świadomy ze to ona i jej oddałem z pięści w twarz dwa razy i kopnalem w zebra i ona powiedziała wtedy z takim usmieszkiem szyderczym na twarzy ze teraz mnie posadzi do więzienia i wtedy wytrzezwialem, bo sie ocknalem i od tamtego momentu wszystko pamiętam jak mnie jeszcze zaatakowala tłuczkiem do ziemniaków przez co mam rozwalona głowę wtedy już swiadom tego i wściekły ze nie mogę oddać wyszedłem szybko z chaty bo była jak jakąś opętana z resztą tak mi sie tłumaczy teraz, że coś w nią niby wstapilo. A w tym wszystkim chodzi mi o to czy to ze mną coś jest nie tak skoro oddałem jej w obronie własnej w pół śnie czy to faktycznie głupie tłumaczenie z mojej strony bo ona się tłumaczy tym że się spóźnilem i ona nie wytrzymała i robi z siebie ta poszkodowana. Jaką jest wasza ocena tej sytuacji bo wiadomo nasi rodzice obstawiaja po stronie swoich dzieci i nie ma obiektywnej opinii której szukam u was Pomóżcie !!!!!

Gość gość
Rozstan sie z nia

Gość gość
Ja bym użyła wałka.