Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto w wieku 25 lat isc do Studium Aktorskiego?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze interesowal mnie teatr/aktorstwo. Ale nie poszlam na studia aktorskie. Wybralam rozsadnia Uniwersytet Ekonomiczny. Mialam roczny poslizg ze wzgledu na zdrowie wiec skoncze je w wieku 25. I wtedy najwcześniej moglabym zaczac nauke w studium aktorskim ktore trwa 4 lata. Mam szanse tam się dostac jak bede sie przygotowywac ale musze w to wlozyc duzo czasu pracy i pieniedzy. Sa duze perspektywy pracy w zawodzie po tej szkole bo szkola jest na wysokim poziomie. Chcialam Was zapytac czy warto? Skoncze ta szkole w wieku 29 lat. Bede musiala w tym czasie utrzymywac się z oszczędności. Czy warto iść do szkoly w takim wieku? Czy warto spelniac marzenia?

Gość gość
Tylko po to warto zyc.

Gość gość
To bardzo poważna dezycja, która zauważy na Twoim życiu, sama powinnaś ją podjąć. Zadaj sobie pytanie czego chcesz, jeśli to jest Twoje największe marzenie to kiedy jak nie teraz? Myślę, że to ostatni dzwonek :)

Gość gość
A co 25 lat to starość .

Gość gość
chyba fajnie jest myslec szerzej, odwaznie, byc takim nieco szalencem, miec wyobraznie. Ja raczej rozsadna i nie mam talentu, ale gdybym miala to moze... :)