Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ladne kobiety maja jakiekolwiek problemy w zyciu?

Polecane posty

Gość gość

Szczegolnie te mlode. Mozecie pisac punktami.

Gość gość
- kobiety, ogolnie, maja fajnie jak spelniaja wymagania i pozwalaja sie uprzedmiotowic, nie musza byc soba, lepiej byc taka, jak ich widzi facet, dostosowac sie do jego wyobrazen, a mezczyzni maja bujna wyobraznie. Takze niezbyt przyjemny seks, utrata poczucia wlasnej wartosci, utrata godnosci itd - najlepiej, zeby kobieta zbytnio sie nie szanowala to nie ucierpi - ladna kobieta musi udowadniac swoje kompetencj***ardziej stanowczo, zeby ktos jej nie lekcewazyl - tak ogolnie to mi, osobiscie przeszkadza to, ze ciezko byc soba... ciezko spotkac takiego faceta, dla ktorego nie jestem krolewna sniezka srajaca fiolkami i d***** w lozku, tylko czlowiekiem z krwi i kosci.

Gość ladna kobietaaa27
1.byc z darkiem,markiem jurkiem czy jankiem. 2.zalozyc sukienke z dekoltem czy bez. 3.ktore szpilki z zalando i dlaczego. 4.jakie wzorek na pazokciach? 5.Ktora brzydka suuka z pracy mi wbila nóz w plecy wczoraj??-gryba Berta czy Krzywa Luiza? tego typu problemy...

Gość gość
6,z kim jestem w ciazy... 7.Kutafon moj mąz despota ktory mnie bije bo mysli ze sie puszczam i jest chorobliwie zazdrosny?