Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jesteś ty moja wariatko ukochana???

Polecane posty

Gość gość
23.09 w damskiej bieliźnie:p

Gość gość
Ciapulek cipowaty pospolity.

Gość gość
23.10 :) Taki styl :) Może i bycia :p

Gość gość
a jaki ona ma styl bycia?

Gość gość tylko slowo
Masakra , tu pisze ta od ciapulka Kubusia , robaczka . Ta kobieta ma jakas obsesje :O

Gość gość
Jakoś mnie naszło. Sorki, że tutaj. Tak strasznie za nim tęsknię. Wiem, że nigdy nie będziemy razem. Autorze masz szczęście że umiesz wierzyć. Ja nie potrafię :(

Gość gość
24.30 ty piszesz zboczeńcu podszywający się pod nią wszędzie w celu jej ośmieszania.

Gość gość
Igor,?

Gość gość
22:07 gościu żartujesz sobie ze przez regulamin świadków jechowy ten kontakt macie ograniczony?

Gość gość
Pomyliłem Jehowych ze scientologami. Sorry.

Gość gość
Mam do autora wątku kilka pytań? Czym jest ta nazwa tej kobiety? Jak ma na imię albo chociaz jej inicjaly? Jak ty masz na imię? Oraz z jakiego województwa piszesz lub ona jest ? Pytania zgadalam w celu wyeliminowania pewnych nieścisłości. Liczę na to że mi odpowiesz.:)

Gość gość
Podaj główne hasło.

Gość gość
Raz dwa czy wchodzisz ty.

Gość gość
1:38 to nie to. Jeśli autor jest tym za kogo się podaje lub go uważam będzie znał odpowiedź na wszystkie pytania.

Gość gość
Tutaj każdy jest przekonany że wątek dotyczy go osobiście :D z pewnością trafem jak w totolotka spotkała na kafe nocą jakiegos igreka. A świstak od 20 lat siedzi i...

Gość gość
01.51... Oczywiscie ze znam :) Podam tylko wojewodztwa z ktorych pochodzimy :) dolnoslaskie I podkarpackie :) Wiecej nie moge :) przepraszam :)

Gość gość
23.29 :) Tak jak napisalas wtedy...z tym przeciaganiem...to tak jakbys wyczytala to w moich myslach :) ja zachowuje sie podobnie dlatego napisalem ze potrafie byc niedobry do bolu ;) wogole zaskoczylas mnie tym tekstem bo nie sadzilem ze go kiedykolwiek uslysze choc o nim myslalem I tak czulem :) ale nie bede sie wkrecal ze jestes nia :) jezeli tak to mysle ze w realu cos sie zmieni po tym co tu napisalem ;)

Gość gość
To teraz ja. Jeżeli to ty , a kłamiesz tutaj jak z nut z tym co piszesz to po prostu bez komentarza. :) Monitorowałam ten wątek od 2 dni w pracy. Zaczęłam go intensywnie czytać ponieważ może to zwykły zbieg okoliczności... ale sama używam takiego niku od 10 lat z dodatkiem dalej jak użyłes w opisie do tego z małej litery. Sama mam imię na E. Wiele dla niego zrobiłam i nie będę wchodzić w szczegóły bo zajęło by mi to rownież sporo czasu jak go poznałam i jak ta znajomość się potoczyła. Ten osobnik nazywał mnie wariatką , bo jestem trochę szalona i zwariowana. Właśnie z tego powodu... Też zgadzają się lata bo ost raz rozmawialiśmy ze sobą w 2016 r, do tego masz bardzo podobny styl pisania do niego, choć jezeli mam porównywać do niego to trochę za bardzo inteligentnie. I wiele rzeczy się zgadza...., ale być może to bardzo złożony i podobny do mojego zbieg okoliczności. Jedynie co mi się nie zgadza to województwo...? Chociaż nie ukrywam tęsknie za nim, ale za to co mi powiedział i jak się zachował nie mamy ze sobą kontaktu nad czym ubolewam, bo wiele rzeczy się zmieniło w moim życiu, chciała bym móc z nim porozmawiać zwyczajnie jak z przyjacielem, ale chyba nie mam co na to liczyć. No to chyba tyle.... Miłego dnia.

Gość gość
Nie masz na co liczyć debilu.

Gość gość
10-02 to pisała kobieta a nie facet - ty DEBILU.

Gość gość
10.00 :) Fajana osoba z Ciebie.Napisalem Ciebie z dużej :p :D hahaha Ona nie ma na imie na E :) Chce zebys wiedziała i sie nie wkrecala :) Mam nadzieje ze jeszcze sie odezwiesz w watku i choc z Toba troszkę popisze ;) Generalnie to raz sie tylko tak do niej zwrocilem majac na myśli fraze z kabaretu a nie ze tak uważam :) ale może przegialem :o

Gość gość
To sporo mi się wyklarowało :) z czego się cieszę, bo raczej powątpiewam by On miał czas na pisanie po forach na mój temat - on raczej nie z tych i jezeli miał by w głowie moją osobę to dane do kontaktu przynajmniej internetowego zna. On raczej nalezy do tych co działają , a nie rozmyślają intensywnie... Cóż mogę powiedzieć? Działaj, odzywaj się schowaj ego w kieszeń jak ci na niej zależy. Może jakoś przemyśli Ona sprawę i coś jeszcze z tego będzie. Czasami przeginacie, jak sobie pomyślę co ten mój i czasami mówił bez skrupułów to ryczałam pół dnia jak bóbr, ale dało mi to też siłę do działania i teraz jestem tu gdzie jestem. Miałam z nim kontakt przez 8 lat i teraz żałuję, że już go nie ma... :( no ale cóż , żyję się dalej.

Gość gość
10.14 powiem Ci tylko żeby dostrzegać rzeczywistość taka jaka jest a nie tylko powierzchownie.Ja w tym utonąłem.Dzis nie mogę nic zrobić bo te ograniczenia ktoś jej wyrobil i nawet podejście do niej z proba rozmowy nie ma sensu.Jedyne na co licze ze albo zrozumi albo nie :(

Gość gość
Jakie ograniczenia?

Gość gość
ktoś komuś wyrobił ograniczenia? o czym TY piszesz? dziwne.Marzę o tym byś był tym moim jedynym-mężczyzną z kalendarza-najpiękniejszym.Chcę zrozumieć..*

Gość gość
rozmowa zawsze ma sens*porozmawiajmy..

Gość gość
Ja od rozmowy nie uciekam i tez jej nie odmowilem gdy chciała.Ona natomiast tak.A ja sie nie bede narzucal...tak mam.Wiem zalowala bo pokazala ale nie było już sposobności a potem bylo tylko gorzej.Wiec jeżeli ktoras z was to ona...a mam swoje powody by przypuszczać ze tu zaglada tzn na kafe...to mam nadzieje ze w relau cos sie zmieni.Chocby uśmiech przy mijaniu sie wiele da ;)

Gość gość
10.14 i jeszcze do Ciebie.Moge Ci zadac pytanie?Jezeli to nie robi Tobie jakiegoś wielkiego problemu to z którego województwa Ty jesteś? Intryguje mnie jedna rzecz ;)

Gość gość
z Łódzkiego. :)

Gość gość
A co Cię intryguje?:)