Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość o przeszłość mojego partnera

Polecane posty

Gość gość

Mam pewin problem. Mam 21 lat moj facet 24,jestesmy ze soba od 3 lat.Jestem zazdrosna o przeszłość związkowa mojego faceta. Wczoraj znalazlam przez przypadek pewne jego zapiski,z których wynikalo ze spał ze swoją poprzednia dziewczyna,chociaż mi mówił cały czas ze to ja byłam jego pierwsza z którą uprawiał seks. Poczulam się strasznie jak to zobacxylam,aż mi się słabo zrobiło. Byłam zła ze mi nie powiedzial,ale z drugiej strony teraz myślę że wolałabym jednak żyć dalej w blogiej nieświadomości i o niczym nie wiedziec. Czuje ogromna zazdrosc i obrzydzenie do seksu,bo przecież on z nią tez to robil. Przeraża mnie fakt ze ja kochał,była dla niego najważniejsza i chciał z nią spędzić zycie. On był moim pierwszym partnerem z którym spałam i teraz trochę zaluje,bo może nie zabolalo by mnie to tak mocno gdybym ja sama miała swoją przeszłość seksualna. Bardzo go kocham,chyba nawet za bardzo,bo jest dla mnie wszystkim. To z nim przeżyłam pierwszy pocalunek,pierwsze pieszczoty,pierwszy seks... I sama świadomość tego,że był ktoś wcześniej z kim chciał przejść przez życie jest dobijajaca. Poradzcie coś kochani,jak sobie radzić z tym uczuciem zazdrosci w środku,może ktoś z Was ma/miał podobnie. I proszę tylko bez hejtu.

Gość gość
Co za debil, zapiski? Ja mam wszystko w myślach zapisana, a Ty zrób sobie skok w bok, jak Cię to tak dręczy.