Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrażenie, że ktoś mnie śledzi mówię poważnie

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie,to sie zaczelo jakis miesiac temu.juz kilka razy slyszalam jakby ktos stal pod moimi dzwiami,ale jak podeszlam i spojrzalam przez judasz to nikogo nie widzialam,ale mam maly zasieg widzenie,wiec ktos mogl uslyszec moje kroki i sie schowac na schodach.druga rzecz,mieszkam na 1 pietrze,pod oknami sa krzaki i drzewa.nikt tam nie chodzi,ale ja juz widzialalm kilka razy odciski butow,zawsze rano,jeszcze swierze...myslicie,ze sobie cos wkrecam?

Gość gość
Leki bierzesz?

Gość gość
Paranoja na tle nerwowym. Być może za dużo stresu? ...Mnie się czasem wydaje, że telefon dzwoni, albo ktoś puka do drzwi, różnym zwykłym rzeczom i zdarzeniom mogę nadawać większe znaczenie. Mój psychiatra mówi, że to wyleczalne, ale muszę się częściej relaksować i przestawić na lepszą dietę. Póki co nie dostałam żadnych leków :P

Gość gość
Uważaj bo to pewnie jakiś zboczony facet i ci krzywdę zrobi kup gaz jakby co

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Cóż, prawdę mówiąc to wszyscy jesteśmy na bieżąco śledzeni. Firmy takie jak Google, Microsoft, Facebook zbierają dane i przekazują je amerykańskim agencjom wywiadowczym, każdy dostawca usług sieciowych jak i operator samego łącza internetowego oraz telefonicznego mają PRAWNY NAKAZ zapisywać wszystko i trzymać to przez okres do pięciu lat. Także tego taki zboczek za oknem to może być najmniejszym zmartwieniem...