Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RReinhold Gr***a

tajemne życie ginekologów

Polecane posty

Gość RReinhold Gr***a

tajemne życie ginekologów

Gość Reinhold
Co za.dziwaczny algorytm jakiś młody informatyk się uczy? Nawet jak w środku wyrazu jest słowo na r oznaczające kopu lacje to jest ono wygwiazdkowane.

Gość Reinhold
O co wam chodzi zboczki kudłate? Jak musicie usuwać to trochę patrzcie bo przepuszczacie wiele naprawde paskudnych komentarzy a usuwacie te całkiem poprawne.

Gość Reinhold
A moje pytanie brzmi - czy jak ginekolog bada pacjentke to za każdym razem ma erekcję?

Gość gość
Goofno cię to obchodzi ale spytać sie możesz .

Gość kaimar
Ginekolog powinien być gejem bo inaczej będzie mu stawał pod fartuchem. To jest odruch bezwarunkowy u normalnego mężczyzny jak zobaczy szparę.

Gość gość
serio podniecisz sie ogladając starą tłustą babę , tak 67 lat z nadżerka?albo niedomyta babę ze wsi, bez zębów, figury, bo nap w wiejskich ośrodkach to potrafi tak wygladac nawet 36 latka? albo widok i smród raka tez na ciebie działa? albo rodzaca wymazana w krwi, sluzie i innych syfach?

Gość kaimar
To są przypadki skrajne. Ale statystycznie częsciej przyjdą młode kobiety z miasta niż posłanki partii rządzącej w wieku przedemerytalnym.

Gość gość
U mlodej i pieknej kobiety zapach intymny tez moze byc odpychający

Gość eufrozyna2
Od razu widać że piszą sami chłopcy. Jaki zapach przecież do badania lekarz zakłada rękawiczki i maskę.

Gość gość
Rękawiczki tak ale poco maske? Ja na przykład lubię zapach nieswieżej szparki o poranku.

Gość autolicus
Jakieś zboczki tu zagladaja ale temat jest poważny. To jest odruch bezwarunkowy że facet ma wzwod na widok gołej szparki i wiek nie ma tu znaczenia ani to czy jest umyta czy w śluzie. Jak ginekolodzy sobie z tym radzą bo nie każdy jest impotentem albo gejem.

Gość szczerbakowski
Ja słyszalem że każdy patrzy w kartotekach kogo dziś ma i jak nie jest pewien swojego instrumentu do wali konika nad sedesem albo nawet do zlewu. Mało kto jest takim ogierem żeby zaraz miał drugi wzwod.

Gość gość
A jak pacjentka wyczuje że w gabinecie pachnie spermą to co wtedy?

Gość ciompała
Nie wyczuje. Przed taką wizyta pacjentka raczej mysli czy od niej nie będzie intymnego zapachu i na otoczenie nie zwraca uwagi.

Gość gość
Raz w życiu bylam u ginekologa, byl mlody, przystojny wysoki w okularach chyba balam sie badania a dzieki temu że był przystojny rozluznilam sie i przebiegło bezbolesnie! Jedyne co mnie martwi to, ze tak jak mowicie moglo mi smierdziwc z łiły

Gość gość
Tym że śmierdzi nie można się przejmowac. Jak przyjdzie na leczenie kobieta z grzybicą pochwy może założyć maskę a potem wywietrzyc gabinet ale traktować ją musi jak każdą inną pacjentke.

Gość zenella
Ja słyszalam taką historię że pacjentka się wstydziła zapachu i się tam spryskała olejkiem różanym. Ginekolog mało się nie posikał ale ze śmiechu.

Gość gość
Opalam się na plażach dla nudystów i na widok gołej kobiety mi nie staje

Gość jamnikowski
Bo jak ma naturalne owlosienie to nic jej nie widać a ginekolog widzi wszystko od razu ze szczegółami. A z plażami nudystow to nie jest takie oczywiste. Niektóre panie były bardzo zniesmaczone i narzekały na " sterczące członki ".

Gość gość
To zależy od sytuacji. Jak ktoś długo nie był z kobietą to może mieć wzwod w zupełnie normalnej sytuacji na przykład zobaczy przeswitujacy kostium na basenie.

Gość gość
Ja to jestem ciekaw czy ginekologom po nocach śnią się szparki.

Gość Jerzy Pisdeusz
Na pewno nie raz i potem muszą zmienić pizame na suchą. Każdemu śni się praca to im na pewno też.

Gość rajmundowicz
Ginekolog może mieć problem jak później spotka badaną kobietę w zyciu prywatnym bo wie o niej wszystko i ona wie że on wie.

Gość kalinovski
To jeszcze zależy od tego czy ginekolog jest żonaty. Jak żona mu nie żałuje i nie jest zazdrosnano o to co ogląda w pracy to nie musi mieć wzwodow bo ma je codziennie w domu.

Gość kapral klinger
Nie da się traktować szparki profesjonalnie bo wzwod nie zależy od naszej woli. Gdyby zależał to by nie było problemow z erekcją.

Gość asgeir
Myślę że tu nastepuje dobór naturalny. Jak ktoś ma duży temperament i codziennie musi być z kobietą poszuka sobie innej specjalizacji bo wie jak by reagował na widok młodej kobiety z rozchylonymi nogami. I że to by się mogło źle skończyć.