Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lewandowski

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego Lewandowski jest w polsce tak hejtowany, dlaczego uważa się, że jest drewniany i nawet jego koledzy z drużyny ( Robben, Ribery) są rzekomo od niego lepsi? To dlaczego nie strzelają od niego więcej bramek?

Gość gość
Nie wiem co sadza inni, ja wypowiem sie za siebie. Dla mnie Lewego jest za duzo wszedzie. Nadmiar prowadzi do spowszechnienia i znudzenia. Ostatnio jechalem jakims duzym miastem i mijam billboard. Na nim twarz Leweego, reklamuje jakies ciuchy. Kilometr dalej znowu Lewy na billboardzie, tym razem co innego reklamuje. W telewizji i necie tez jest go pelno. Poza tym ja nie czuje jakoby on byl utozsamiany z Polska. Myslicie, ze w Niemczech czy gdzies on podkresla swoja narodowosc? Albo inaczej mysliscie, ze jak mowia o Lewym to mysla o Polsce? Ja watpie. Chlopak sie ustawil, zapracowal na to, jego sukces ok, ale zeby robic z niego gwiazde narodowa kiedy on ledwo bywa w Polsce?

Gość gość
akurat utożsamia się z Polską. Wszyscy wiedzą, że jest Polakiem nie ukrywa tego. Ale chodzi mi o umiejętnośc***iłkarskie, czy jest Waszym zdaniem lepszy od Ribery'ego, Robbena?