Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Humorki w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 40 tygodniu ciąży i od miesiąca nie mogę dogadać sie z narzeczonym. Ciagle mnie denerwuje i to do takiego stopnia ze mam ochotę go zabić. Zaczynam krzyczeć przeklinać mowić ze lepiej jak sie rozstaniemy itd... pózniej jestem smutna i płacze a za chwile uznaje ze moja złość była bez sensu i jesy okej. Chociaż są sprawy które mi przeszkadzają non stop. Np to ze wychodzi na garaż do kolegów a ja jestem sama w domu ... zamiast spędzić czas ze mną spędza z nimi. Zeby przyszedl muszę zrobić aferę. Nigdy wcześniej nie siedział z kolegami tylko ze mną. Od jakiegoś czasu wychodzi z kumplami i gadają o głupich samochodach. Czuje sie niekochana przez to, odrzucona ale on tego nie rozumie mowi ze przeciez siedzi z nimi dwie godziny i wraca do mnie ze mamy całe życie przed sobą i jak bedzie dziecko to będziemy siedzieć razem wszyscy cały czas ... przesadzam czy to on przesadza? Wczoraj poraz kolejny do nich wyszedł i kazałam mu sie wyprowadzić. Jestem tak cholernie zła na niego ze go nienawidzę. Humorki? Miałyście tak?

Gość gość
Dodam ze zaczęłam byc strasznie zazdrosna i jak popatrzy na inną to chce mi sie płakać ...