Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochro

gdyby ona mnie chciala to wszystko byloby prostsze

Polecane posty

Gość ochro

wyjechalbym do tego miasta w ktorym ona mieszka, zamieszkalibysmy razem (mam mieszkanie, ale w innym miescie), znalazl byle jaką prace blisko, moze mechanikiem samochodowym bym byl, ale..... ona mnie nie chce.

Gość ochro
zycie byloby takie prostsze, nic tylko praca dom praca dom - tak by wygldala rutyna, ktora by mnie uszczesliwiala, wszystko byloby proste, bylbym chyba najlepszym mechanikiem samochodowym w miescie

Gość ochro
praca dom praca dom, nic poztym by nie bylo, a po pracy ona! czekalaby na mnie !!

Gość ochro
zycie potrafi być piekne, pod warunkiem... jeśli bysmy zdobyli to o czym marzymy, dla mnie los byl mniej sprawiedliwy, nie mam tego o czym marze, pozostaja marzenia przed komputerem :(

Gość ochro
np dzisiaj o tej porze bylbym w pracy, konczylbym wieczorem, mialbym sily do pracy, bo... ona by na mnie czekala w domu. ale nie czeka. nie ma jej.

Gość ochro
LATO 2018 - nalezaloby do mnie i jej, wspolne. ale jej nie ma.

Gość ochro
nie ma jej.. jest z innym.

Gość ochro
a co powiecie o czymś takim aby sie przeprowadzić do tego miasta, podjąć prace i pracowac? może nie dzielić z nią wieczorów, bo jej nie będzie blisko mnie ale przynajmniej w tym samym mieście, może kiedyś zmieni zdanie? pytanie kiedy? z jednej strony glupota z drugiej strony trzeba zyc marzeniami, co robić?

Gość ochro
musze to przemyslec, ale przeciez za duzo myslec nie mozna, dlatego pytam was o rade, co robić w tej sytuacji opisanej wyzej?

Gość ochro
dobre pytanie postawilem - zyc marzeniami, wyjechac do tego miasta, czy pozostac w tym gdzie teraz mieszkam, bez niej?

Gość ochro
dobra mam wiadomosc dla was, zrobie to, wyjade do innego miasta, bede zyl w tym samym miescie gdzie ona