Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciepło się zrobiło i dziadostwo tj starcy i baby z bachorami powychodziło z domu

Polecane posty

Gość gość

juz te k*****y niedo0bane z wózkami chodza po ściezkach rowerowych

Gość madry czlowiek3888
a ty zgniło prawiczkowa męska kurfo gnij dalej na kafeterii...:) zaslon zaslony w oknach,smaz dalej gowno na patetlni i nie wychylaj nosa zza drzwi haupy dopoki sie nie sciemni na dworze...po co ludzi straszyc zyciowy przrgrywie. jakbys byl normlany to sam bys pchał wozeczek ze swoim dzieckiem.j****y przegrywie...:P

Gość gość
a je)bani rowerzyści "nap)ierdalajo" z szybkoscią odrzutocwa na przejsciu dla pieszych i jak bd jechala autem to mam przez was strach u dóópy, barany. Moglibyście zwolnic jak przejezdzacie przez przejscie?

Gość gość
madry czlowiek3888 dziś x A ty w ogole nie w temacie jestes gosciu. Autor to pewnie rowerzysta... A ty se pchaj wózek ze swoim dzieckiem i daj krwa zyc innym. Pierwsze słysze, zeby nie posiadanie dziecka oznaczało ze ktos jest - cytuję - "je)banym przegrywem". Bujaj sie.

Gość gość
autor to ona, nie on to raz dwa, tak rowetzystka ale bardziej ''niedzielna'', na codzien nie mam wypasionego roweru, legginsów i stroju jak profesjonalistka, jezdze od czasu do czasu, na kierowców zawsze uważam , zawsze wole stać jak ''ciele'' aż przejada wszyscy i może ktoś mnie przepuści, nie wpycham się na przejscia na pieszych... po prostu wk***a mnie to zachowanie, matka polka świeta krowa idzie sobie ścieżka bo jej wygodnie pchać karoce za 3000 zł , taki hiper super wózek a amotyzacji nie ma czy co, pół biedy gdyby szła prawa strona ee tam, ona idzie środkiem, sa jeszcze lalunie ktore w trakcie rozmawiaja przez telefon a dzieciak biega tu i tam :O emerytki w tempie ślimaczym, często calymi grupami też na ścieżkach, nigdy nie zejda z drogi tylko sobie ida, a ty człowieku zjedź na trawe bo stara krowa nie ma zamiaru nie mam siły do tego narodu, w Holandii jakoś ludzie wiedza do czego słuzy ścieżka, chodnik, nawet ciapaci i muslimy to wiedza, tam chodzac po ścieżce po prostu wjada w ciebie rowerem

Gość gość
Gorzej jak pary zaczną wyrazić faceci udające ze kochają swoje kobiety !