Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet: miałaś kiedy jakąś chorobę weneryczną?

Polecane posty

Gość gość

do kobiet: miałaś kiedy jakąś chorobę weneryczną?

Gość gość
ch... cię to obchodzi

Gość gość
Nigdy nie mialam, mam 33 lata.

Gość gość
dziś CO złapałaś? Kiłę, chlamydię, rzeżączkę?

Gość gość
polki z uk wracają z wenerami

Gość gość
Jak będą uprawiać sex z facetami to na pewno będą miały faceci to jedna wielka zaraza

Gość gość
dziś Tylko dziwnym trafem te co mają stałych polskich partnerów z wenerami nigdy do czynienia nie miały, a te co je'bią się z czarnymi i arabami jedna po drugiej w najpelszym wypadku kiła, w najgorszym hiv.

Gość gość
porządne kobiety nie mają kłopotów z chorobami wenerycznymi.

Gość gość
gość dziś dziś i tu się bardzo mylisz; bo najczęściej kobiety u których w badaniach przesiewowych wykrywa sie hiv czy kiłę mają stałego partnera. Tylko ten stały misio nie jest taki porządny za jakiego się wszystkie polskie janusze uważają i znosi syfy do domu

Gość gość
Ja nie zadaje się z facetami robilam badania na obecność kiły bo musiałam do pracy i mi nie wykryto żadnej choroby tym bardziej HIV bo do pracy musiałam mieć książeczkę zdrowia a skoro jestem zdrowa to ja mam i dlatego ze się z facetami nie zadaje żadnymi a jak bym robila to z facetem to cholera wie czym by mnie zaraził

Gość gość
dziś stałych partnerów mają niech poczekają az zaczną je zdradzać tu juz jedna pisała kiedyś ze ma stałego partnera a mimo to ma upławy i swędzenie pochwy a skąd to miała bo ja zdradził to logoczne

Gość gość
Co z tego ze jest staly partner skoro was zdradza

Gość gość
ja miałam kiłę wykryto ją u mnie przypadkiem bo oddaję, a raczej oddawałam, honorowo krew. Sama nie miałam jej gdzie złapac i w życiu bym się nie spodziewała, że mi się to przytrafi. Miałam wtedy stałego partnera, co do którego byłam absolutnie pewna wierności, a przynajmniej tak mi się wydawało. Oczywiście jak się okazało, że mam syfa to próbował mi szmaciarz wmówić, że musiałam na basenie złapać albo w fitness clubie pod prysznicem :D :D :D Jak sam się musiał przebadać i wyszło, że też ma (co za niespodzianka :D ) to oskarżał mnie k****arz, że ja go zaraziłam!!! Oczywiście, nie musze dodawać, że s*******n jest już byłym, a ja przez 30 dni codziennie brałam zastrzyki z penicyliny przez chooya kłamliwego. Wniosek: badajcie się i nigdy do końca nie ufajcie facetom. Właściwie to powinnam sie cieszyć, że syfa mi przywlókł a nie hiv czy hcv; kiłę przynajmniej można wyleczyć. Choć z listy krwiodawców jestem już dożywotnio skreślona :(

Gość gość
Wspolczuje Glupi hoj

Gość gość
Jak facet uprawaiał juz sex albo kilka razy nie powinien mieć kobiety i kochać się z nią bo zarazi

Gość gość
Kila to pikus hpv to jest dopiero kur'estwo

Gość gość
dziś facet musiał cie zarazić bo skąd by się wzięła od podania ręki chyba nie

Gość gość
Jak by faceci nie zdradzali to byśmy były zdrowsze o połowę

Gość gość
gość dziś oczywiście, że facet. i dlatego jest byłym kiła się przenosi drogą seksualną, nie moża inaczej jej złapac w normalnym życiu I przy okazji w poradni wenerologicznej lekarka powiedziała mi, że przypadek taki jak mój jest bardzo częsty. Wiele kobiet latami hoduje to cholerstwo w sobie (albo inne wenery jak hcv czy hiv), bo nie daje objawów latami, a nie przyjdzie im do głowy przebadać się i ufają swoim partnerom/mężom. Zresztą w ostatnich latach ma miejsce wielki powrót wener. Wzrasta ilość zakażeń kiłą, hiv, hcv, rzeżączką, chlamydią itd. Rzeżączka czy chlamydia to pikuś, bo dają objawy i nie sposób ich przeoczyć, ale inne jak kiła właśnie może być bezobjawowa, nie u każdego występują objawy zarażenia i przechod******iłę drugorzędową, która latami sieje spustoszenie w ukl. nerwowym bez objawów :o

Gość gość
Szkoda mi kobiet co zadają się z facetami potem są chore :(

Gość gość
A sex podonbno takie zdrowy ! I powiedzenie SEX TO ZDROWIE jednak jest nie na miejscu właśnie wiedze jakie to zdrowe k***a

Gość gość
Przepraszam za moje błędy to wina klawiatury w tel

Gość gość
Rzesistek pochwowy. Nie moglam się tego pozbyć.

Gość gość
19.02 jak sie objawia?

Gość gość
ja miałam jedynego stałego i pierwszego zarazem partnera -męża nigdy go nie zdradziłam a on mnie zaraził