Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajajajco

Co za ironia...

Polecane posty

Gość Ajajajco

Zaprzyjaznilam sie z pewnym facet. Na poczatku chcialam zeby byl tylko moim kolega poniewaz konczylam swoj dlugoletni zwiazek. Zgodzil sie na to. Przyjazn rozwijala sie powoli i fajnie. Po kilku miesiacach iswiadomilam sobie ze sie zakochałam. No ale on nie... choc bardzo by chcial jak twierdzil. Zblizylismy sie do siebie ale czulam ze on jakby na sile chce sie zakochac we mnie.... Wiec dalam se spokój, cale szczescie przyjazn wrocila do normy choc widywalismy sie zadziej niz wczesniej. Teraz gdy zaczelam spotykac sie z innym mężczyzną to ten przyjaciel nagle daje mi do zrozumienia ze chce czegos wiecej odemnie... Czemu mnie odtracil gdy ja chcialam a teraz gdy sie "pozbieralam" i jest ktos inny to on sie obudzil...

Gość gość
Bo tak jest zawsze. To chyba kara.

Gość Ajajajco
Ale podobno mezczyzna zakochuje sie odrazu albo wcale... A ten nie potrafil sie zakochac we mnie choc jak twierdzil bardzo by chcial... A teraz mu sie przestawilo.

Gość gość
Nie wiem. To jakieś bzdury prawdopodobnie.

Gość gość
dlaczego ciągle o nim myślisz?

Gość Ajajajco
Bo nie tak latwo mi wybic sobie go z głowy. Zaczelam umawiac sie na randki bo chcialabym sobie ulozyc życie. Nie jestem jeszcze w związku

Gość gość
To chyba pies ogrodnika. Jakbys zerwała z nowym to może przyjaciel znowu miałby wątpliwości i nie chciał zwiazku, ale za to ego by mu podskoczylo ze znowu ,,jesteś jego" i tylko jego pragniesz...uważaj, bo może właśnie o jego ego tu chodzi. Niejeden facet tak ma. A z tym.nowym dobrze się dogadujesz, podoba Ci się czy na siłę szukasz ,,klina"?

Gość Ajajaco
Nie klina nie szukam. Nie chce skrzywdzic nikogo. Spotykam narazie tak na luzie. Chce dac szanse sobie na cos fajnego a nie czekanie na przyjaciela. A przyjazn te sobie bardzo cenię, byl czas ze mocna chcialam czegos wiecej od niego - gdy mnie odrzucil robilam wszystko by emocje mi opadly

Gość Ajajajco
Up

Gość Teppic     No1
"Ale podobno mezczyzna zakoch*je sie odrazu albo wcale..." Nie wiem od kogo to słyszałaś, ale nie wierz we wszystko. Najwyraźniej dojrzewał do zrozumienia uczucia i zajęło mu to dłużej niż tobie, jak lasce, która odpowiedziała mi listem twierdząco na propozycję bycia razem. Twierdząco. Po roku milczenia.

Gość gość
Zadaj przyjacielowi proste pytanie ,,chcesz być ze mną czy nie?" a jak będzie wykrecal się od odpowiedzi to to będzie właśnie odpowiedz- jest zwykłym psem ogrodnika i wcale nie zrozumiał ze darzy Cie uczuciem. Chce żebyś tylko jego ,,wielbila", chodzi o jego ego. Jeśli tak by sie stało, na Twoim miejscu odwrocilabym się i poszla, spotykała się dalej z nowym facetem a z przyjacielem urwalabym kontakt albo bardzo ukrocila.

Gość Ajajajco
Macie racje. Jestem kobieta to facet powinien sie starac i wiedziec na pewno czy naprawde chce

Gość gośćhahaha
Nie znasz zasady, ze faceta trzeba olac? Wtedy bedzie szalał Jak sie steski to czuje czy kocha czy nie. Twoj przyjaciel mogl wlasbie tak mieć

Gość gość
Gierki na poziomie lat 17

Gość gośćhaha
To sa zasady zolzy

Gość gość
21.09 ale działają. W stosunku do facetow trzeba czasem stosować gierki, doświadczenia mnie tego nauczyły.

Gość gośćggg
No brawo:)