Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popelnik

pytanie techniczne, pytanie dyskusyjne

Polecane posty

Gość Popelnik

wyobraźmy sobie sytuację realną, zupełnie bez żadnego kombinowania a zatem, byłem i pracowałem w Niemczech i z Niemiec wróciłem do Polski na kilka dni aby pomóc mojej chorej Matce w wieku 86 lat, przyjechałem do Polski autem na niemieckich numerach rejestracyjnych, auto VW należy do Helmuta u którego pracuję i Helmut powiedział, że jestem dla niego prawie jak 'syn' a dzieci Helmut i jego Helga już nie ma i Helmut, który ma małą firmę produkcyjną zaufał mi, masz moje auto i załatw sprawy w Polsce , my jesteśmy już starzy, więc wróć za kilka dni i być może przywieziesz z Polski fajną dziewczynę, która się zaopiekuje moją Helgą , na początek proponujemy 2500 netto Euro miesięcznie dla dziewczyny a z dziewczyną z Polski łatwo się Romek porozumiesz i nam pomożecie kochani , firmy naszej dopilnujecie i naszego niemieckiego dorobku, Romek, przyjedź do nas do Dortmund ze swoją przyjaciółką, pokoje są wolne i czekają na Was i jak nie odmówić takim przemiłym ludziom z Niemiec, którzy zaufali Polakowi i chcą zaufać Polce wybranej przez Polaka w Polsce , ale czy znajdzie się taka dziewczyna w Polsce, która zaufa nie znanemu Polakowi i rodzinie niemieckiej aby jechać w nie znane strony do Niemiec ?

Gość gość
Matka siedzi z tyłu! Tak powiedział! Popelnik wiesz skąd ten cytat?

Gość gośćty123456
przyjmij kondolencje Popelnik RIP

Gość dsgvfdzxbgz
RIP