Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze tego kraju

Polecane posty

Gość gość

W 2003roku zdobyłem I stopień specjalizacji z chorób wewnetrznych, w 2007 roku zostałem przez pacjentkę gdyż podobno doprowadziłem ją do ślepoty. Grożono mi przez 11 lat że odbiorą mi wszystko, zabroniono mi wykonywać pracę, musiałem zatrudnić się w sklepie, potem w hurtowni sprzętu elektorniczego. Byłem na 22 rozprawach, 8 opinii biegłych, zliczyłem 9 pełnomocników, 3 prokuratorów, 4 prokuratury, łącznie wszystkie instancje z sądem najwyższym na czele. PO 11 latach zostałem uniewinniony i przywrócony do zawodu. MAM W D***E TAKI KRAJ,szkoda że Niemiec nie zrobił tutaj porządku. Nie wracam do zawodu, wreszcie mogę stad wyjechać. parszywy naród pazerny na pieniadze, próbujący wyrwać je wszędzie gdzie tylko się da, psu z gardła byście 5zł wygrzebali

Gość gość
Jak PiS chciał wreszcie zabrać się za reformę sądownictwa to układy zaczęły drzeć japy, za nimi poszło lewactwo i część durnego społeczeństwa... zaczęły się donosy do komisji europejskiej... Tuski, Timmermansy... A prawda jest taka, że dopóki się ktoś za reformę tych patologicznych układów w wymiarze NIEsprawiedliwości nie wieźmie, to ludzie tacy jak ty będą niszczeni bez końca.

Gość gość
kraju? bez sensu, podziękuj raczej tym, którzy trzepią w posadach całym swiatem z sity of lundun ro)tszyldom i kutefellerom

Gość gość
g****o prawda, sam ziobro utworzył takie wydziały co mają ścigać lekarzy na równi z gangsterami, nic nie warci jesteście, meksyk europy