Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Los otrzeźwil szusz

Szusz wypadek inwalidztwo

Polecane posty

Gość Los otrzeźwil szusz

Co myślicie o wypadku na nartach kwiecień 2018 szusz na skutek którego została do końca życia inwalidka? W najlepszym razie z proteza szynowa nóg. Co myślicie? Filmy są dodawane z miesięcznym opóźnieniem. Leżenie na wyciągu potrwa miesiące. Na Youtube jest filmik z drona z akcji ratunkowej. Nigdy już nie będzie jak było Może po prostu to znak od ,* Madonny*/ ule razy dnA jak paw szusz wymawiala * jedziemy do Madonny* czułam że to coś złego z tego wyjdzie. Coś by się zatrzymać z tym zachlysnieciem się pieniędzmi. Kiedy teraz ogląda się filmy szusz to widać jakby była z innego świata , te rzęsy doczepione i włosy i usta wydete i błyszczyki te **problemy** przed wyjazdem. Tak w szpitalu z nowymi rzęsami zrobiła furorę. . Może los zadecydował żeby zatrzymać szusz, a że inaczej się nie dało to wielka szkoda. Dla tego typu ludzi kłopoty w raju są tysiąc razy gorsze niż dla szarakow. A jej akurat przetracilo nogi i już życie glam, poszlo się p*ic. Już nic nie będzie jak wcześniej. Co nagra? Jak jej basen zmieniają?? To już nie będzie *lajfstajlowe*. Może zawiniła pazerność i brak pokory. Zaznaczam że nie zazdrościłam jej nigdy bo znam życie i zawsze !!!! Jak jest tak super hiper to musi być przełom czego jesteśmy świadkami. Powinni dodawać więcej filmów bo teraz Wera żyje prawdziwie bo życie nie jest glamour i trendy a jeśli to przez krótka tylko Chwile w jej wypadku bardzo krótka chwileczkę. Oceniam obiektywnie. Może to przeczyta. Może wreszcie jako inwalidka zastanowi się gdzie w tym zachlysnieciu kasa powinni byli przystosować. Los **lubi"" być przewrotny a w tym wypadku dosłownie. Dawnej szusz nie ma. Jest kaleką która nie wydmie usteczek i nie zafoszy na p*****lon którejś akcji zakupowej. High lifę goodbye

Gość Koleje losu
Jak się chce wszystko i wkolko to się zostaje z niczym. Szkoda że tak tragiczne okoliczności ale widocznie innych okoliczności by nie zauważyła Miała zadarty pid sufit świata nie. Świat ja wyplul. Spadła dosłownie z nieba na ziemię z makabrycznym ładowaniem, na dlyuuuuugie miesiące przykuta do łóżka Szusz czemu nie byłas pokorna choć trochę. Widać było od jakiegoś czasu że była nie swoją Coś przeczytała ale zagluszala to kolejnymi gadżetami. I pozowaniem Tak naprawdę życie nienawidzi pazerność, buty i zaufania. Ile wyjazdów rocznie? Ile kuszenia lisu na tych nartach? Nie zazdroszczę bo ja skurat za żadne skarby świata nie czułabym żadnej orzyjnisci w śniegu i w sporcie który prędzej czy później kończy się na wózku inwalidzkim. Naprawdę nie zazdrościłam. Patrzylam tylko kiedy to się rypnie bo musiało. Bo życie to sinusoida Zostało życie na basenie szpitalnym i zamieniła wyciąg narciarski na wyciąg szpitalny. Współczuję bo byłam świadkiem wieloletniego inwalidztwa i śmierci osoby najbliższej. Współczuję braku wyczucia ile mozna wydoić z losu aby **Madonna** wytrzymała nerwowo. Ludzie obejrzyjcie filmy przed wypadkuem i po. Jeśli do szusz cis dotrze to powinna czuć że ofdskaby ten nadymany sztuczny blichtr za zdrowie i nic więcej by nie potrzeboeala gdyby była zdrowa. Życzę zdrowia umysłu. Wszyscy uvzmy się na lekcji która lis zafundował sxusz. To ewidentne i tak pokazuje ile znaczy pozetsteo i jak się kończy. Trzeba widzieć ludzi wokół a nie czubek swojego upudrowanego noska bo przychodzi dzień gdy wszystko szlag trafi bo musi bo tak wygląda życie. Życie Wera ma teraz. Los zadecydował by pokazać jej co jest w życiu ważne . Szkoda że tak brutalnie ale i orzyofek był dramatycznie odmozfzony. Żyła tylko dla siebie i swoich potrzeb. Szusz zacznij na wózku zcyc dla innych ale nie w myślach a w czynach. Zdrowia życzę ale to już niemożliwe

Gość gość
Skasowała poprzednie tematy

Gość gość
A ty sie swinio cieszysz z czyjegos nieszczescia? Karma powroci, zobaczysz

Gość gość
Ja współczuje Szusz. Nie lubię jej bo jest próżna narcystyczna egoistka. Ale takiego czegoś jej nie życzyłam. Jeśli to prawda i do końca życia bd kaleka to jest tragedia o tu niema się z czego cieszyć. Szusz życzę ci powrotu do zdrowia tylko nie olewaj rehabilitacji!

Gość gość
Proponuje aby zaprzestać nabijać się Wiec z tragedii Szusz w tym momencie bo można jej nie lubić bo jest chamka ale nie należało jej się takie coś.

Gość gość
Za duzo fikala i tali jest final.moze spokornieje .nikt nie wie co go czeka w zyciu zdrowie nie jest nam dane raz na zawsze.Zbytnia pycha tak sie konczy ma pochodzenie wsiowe a pysznila sie jakby byla rodowila warszawianka.Dobrze skakala nad tym chlopem jak ja poslubil .ona jest brzydka i pryszczata.a z tymi doklejonymi rzesami to wyglada jak klaun.nie trzeba nosa z gabki dokllejac.kota zapasla smieciowym zarciem.chrupek wsypie i to ma byc jedzenie omg on ma watrobe juz dawno zniszczona a podworka to nigdy nie widzial chyba ze z balkonu .zwietzeta jak sie chowa to nie tylko szczepienia ochronne sa wazne ale i prawidlowe zywienie .chrupki na okraglo to tal jakby czlowiek jadl chipsy 3razy dziennie i codziennie

Gość gość
Zycie uczy pokory a dla niej teraz zaczyna sie poczatek doroslosci chociaz metryka mowi cos innego:(