Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arren

Byłem z kobietą która dużo mówiła o innych facetach

Polecane posty

Gość gość
A co tu jest do rozumienia? Laska jest niedojrzala i bez szacunku do drugiego czlowieka. Moze ma jakies problemy ze soba, jak chcesz to sie z tym mecz. Albo jest po prostu glupia i mysli, ze bycie szmata jest fajne. Zadna z tych opcji nie jest ciekawa.

Gość Arren
Z tego co ogólnie piszecie wychodzi na to że to dziewczyna z kompleksami, która szuka uwagi i ciepła ale potrafi to wyrazić tylko w taki sposób że opowiada o swoich łóżkowych chłopcach i innych kolegach, bo myśli że w ten sposób będzie bardziej sie o nią starał. Problem w tym że on w większości przypadków odbierze to inaczej i będzie ja uważał za osobę bez godności. Tak to zrozumiałem

Gość Arren
No ale mam nauczkę. I przynajmniej już wiem w co się nie pakować w przyszłości.

Gość gość
Rzygac się chce jak zepsute są dziejsze kobiety ,zlewy na nasienie i nic więcej

Gość gość
To nie jest żadna dziewczyna szukajaca ciepła i uwagi ,taką dziewczyna będzie chciała się tulic i kochać po prostu kogoś całym sercem ,ta dziewczyna opisana w temacie to zwykła patologia umysłowa ,bez poczucia wstydu

Gość gość
Laska która sypią z facetami dla sportu i jeszcze się tym chwali to mentalny szlauf, zero delikatności kobiecości ,taka patolka -Mariolka ...... dzisiejsze kobiety są zepsute jak 2 tygodniowy pasztet ,choć może są amatorzy lasek z wiadrem między nogami

Gość Arren
Powiem tak. Nie mam dużych wymagań. Tak jak piszecie, fajnie mieć dziewczynę która pokocha całym sercem. Wtedy jest łatwiej zaakceptować ta osobe i odwzajemnić uczucia. Ktoś napisał że od razu traci w oczach ktoś kto się chwali z kim spal. Miałem tak samo i nie mogłem jej zaakceptować przez to jak się zachowała. Traktowałem ja z dystansem a z czasem wręcz chłodno. Gdy próbowałem jej tłumaczyć dlaczego mi ciągle opowiada o innych to tłumaczyła że nie wie o co mi chodzi i zgonila cała winę na mnie. W pewnym momencie zdołałem uwierzyć że to moja wina i starałem się poświęcać jej swoją uwage. Niestety ciągle robiła swoje więc musiałem odpuścić.

Gość Arren
Niby mi mówiła że mnie kocha i że brakuje jej mnie obok ale z drugiej strony jej czyny mówiły co innego. Dziwnie słuchać na raz tego że Cię kocha a za chwilę że ma takich fajnych, przystojnych kolegów z którymi sypiała.

Gość gość
To była jakaś chora na głowę psycholka, znajdź sobie normalną kobietę a nie puszczalska manipulatorke , żyjemy w takich czasach ze taki puszczalski szlauf jest nawet w stanie wmówić ci że to wszystko twoja wina ,widać że nigdy nie miałeś normalnej kobiety

Gość gość
Wybacz ale ty masz jakiś syndrom ofiary , laska jest szajbnieta karmi się twoim smutkiem i zazdrością a ty się rozczulasz , wybacz za to co powiem ale jestem kobietą i w przypadku takich jak ona to jestem za tym żeby wrócić do tortur cielesnych wobec takich patologicznych przypadków

Gość gość
Szlaufa to masz narzeczoną, wielbicielu szlaufow.

Gość gość
11:47 uderz w stół a nożyce się odezwa

Gość gość
Chwalić się puszczalstwem , 21 wiek , to jednak prawda że wartościowe dobre ciepłe kobiety wyginely a zostało takie byle co z sieczka zamiast mózgu

Gość gość
Nie dorabiaj sobie ideologii do zwykłego puszczalstwa bo to droga do nikąd. Nawet jeśli to co ci opowiadała to nie do końca prawda to nie zmienia to faktu że laska jest j******a.

Gość gość
No właśnie mi też się wydaje że autor jest jakiś uposledzony bo usprawiedliwia to że dziewucha jest pusta jak murzynski bęben i chwali się że ma chuc jak cielna krowa , chcieliście feministek to macie

Gość Arren
To może wytłumaczę inaczej. Długi czas byłem zajęty praca, nauka i własnym zdrowiem. Związki musiałem sobie odpuścić na dłuższa chwilę. Gdy w końcu udało mi się cokolwiek uporządkować to chciałem też znaleźć kogoś bliskiego. No ale nie spodziewałem się takiego zachowania bo nigdy się z tym nie spotkałem. Może dlatego dałem się zmanipulować

Gość gość
To teraz jako uswiadomiony człowiek możesz kopnac ja w d**e bo taka kandydatka dobrze nie rokuje.

Gość Arren
Ciężko mi było się przełamać żeby tu napisać bo myślałem że spotkam się z samym hejtem i opiniami wyjętymi z kosza. Jestem miło zaskoczony więc dzięki za uświadomienie oraz słuszna krytykę w moją stronę. Faktycznie nie ma co się łamać z powodu kogoś kto nie docenia własnego ciała, nie szanuje uczuć drugiej osoby i dodatkowo manipuluje czyjąś psychika.

Gość gość
W końcu doszedles do właściwych wniosków a ona skończy w domu publicznym jak się nie zmieni

Gość gość
Chciałeś się jej pozbyć to się pozbyleś.Znalazłeś pretekst.Myślę że dodałeś sobie że z innymi sypiala .

Gość gość
12:41 pozbył się pustej głupiej egoistycznej lali, dobra to ona nie była ,ranić kogoś takimi paskudnymi słowami może być tylko chora umysłowo psychopatka, normalna dziewczyna by mu powiedziała ze jest najważniejszy ma świecie

Gość gość
Niby dlaczego autor ma być z kimś kto go nie szanuje ? Kto poniza go mówiąc jak było z innymi ?

Gość gość
Chciala sie zabawić jego kosztem to sie zabawila, ale przyszło zdziwienie ze kochany miś pys nie wytrzymał

Gość gość
Dziecka zawsze będzie bronić dzifki

Gość Arren
Trochę śmieszne było to jak się jej spytałem dlaczego ciągle wychwala wygląd kolegów bo najwidoczniej jej się nie podoba jak wygladam. Fakt przytyło mi się trochę przez siedząca pracę i kontuzje przez którą odpuściłem koszykówkę (ale już wracam do formy chodząc na siłownię, żeby nie było że tylko siedzę i żre ze smutku). W każdym razie odpowiedziała mi że lubi jak ktoś ma fajne ciało ale jej nie przeszkadza jak tak nie jest. Trochę się pogubiłem bo jakby jej nie przeszkadzało to raczej nie powinna non stop oglądać się za innymi. Dużo u niej było sprzeczności w tym co mówi w każdym razie.

Gość Arren
Oprócz tego ma własne konie i powiedziała mi że są ważniejsze ode mnie :)

Gość gość
To masz odpowiedź na wszystkie swoje pytania ,skoro jakieś zwierzaki są ważniejsze od ciebie i ci o tym wprost mówi ,znajdź sobie kogoś normalnego bo ona potrzebuje ofiary a nie faceta

Gość Arren
Właśnie się dowiedziałem że już zdążyła nowego znaleźć. Tak szczerze to trochę gościa szkoda chyba że jest taki jak ona to oboje się będą najwyżej zdradzać. No ale ich problem

Gość gość
Arren gdzie taka laske znalazles??

Gość gość
To skoro sledzisz ze juz ma nowego, to chyba dalej Ci na niej zalezy? A powiedz mi ile Ty masz lat chlopie. Nie masz jakiejs fajnej normalnej kolezanki? Takiej do pogadania? No i ladnej troche. Czy lecisz tylko na takie puste lale? (nie krytykuje, gustu sie nie da zmienic). Wez sie umow z jakas kolezanka, ktora znasz, spedzcie milo czas, zrelaksuj sie - tylko nie gadaj jej o tej puszczalskiej!!