Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 tc objawy ustały i nie ma kolejnych

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Zanim pójdę do ginia chciała bym się was zapytać czy może ktoraś z was miała taką sytucje , że objawy ustały i nie pojawiły się kolejne? W term @ bardzo bolały mnie piersi, byłam senna i zmęczona i miałam wzmożony apetyt na słodycze a teraz wszystko ustało. W poprzedniej ciąży ww objawy były do momentu porodu. Czy wg was mam się czym martwić

Gość gość
Trochę niepokojące. Co innego gdyby tych objawów w ogóle nie było a co innego jeśli z dnia na dzień ustały. Kiedy masz wizytę u ginekologa? Może betę zrób i sprawdź czy nie spada.

Gość gość
Wizyta teoretycznie za tydzień. Teraz czuję się totalnie jak nie w ciąży .

Gość gość
Nie nakręcaj się póki co. Pamiętaj że każda ciąża może być inna i to że poprzednio było inaczej wcale nie musi oznaczać że coś jest nie tak. Tylko ginekolog.

Też tak miałam i naczytalam się na forach, że dziecko nie żyje, że poronie i takie tam. A ta z jestem w 26 tyg. Objawy nie są codziennie i nie takie same. W tej ciąży nie musisz się czuć jak poprzedniej.

Gość gość
Cześć. A ja poza sennością, bolącymi piersiami no i brakiem okresu nie mam żadnych innych objawów. HCG potwierdzone. Ale chyba nie mam się czym martwić? Jest to pierwsza ciąża

Gość gość
Mi też objawy ustały. W 5tc bolały mnie piersi i byłam senna a w 7tc nie czułam juz, ze byłam w ciąży i tak w sumie było do 38tc. Gdybym nie musiała leżeć najpierw przez krwiaka a później przez szyjkę to objawów nie miałabym żadnych (oprócz rosnącego brzucha, wagi i braku okresu). Jestem pod koniec 39tc :)