Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Trx

Związek z prostytutką!

Polecane posty

Gość Trx

Witam. Taka sprawa mnie męczy, zakochałem się po uszy w protytucce i to ze wzajemnością. Dodam że nigdy nie byłem jej klientem, a znamy się jeszcze zanim zaczęła pracę w tym zawodzie. Dla tej dziewczyny zostawiłem żonę (nie kochałem jej) . Wszystko pięknie i ładnie ale nie do końca radzę sobie z tym że ona sypia z innymi a namawiać jej do żucenia pracy nie mam zamiaru. Nie wiem jak to wszystko ugryźć. Może ktoś z was był kiedyś w podobnej sytuacji.

Dnia 5.04.2018 o 12:00, Gość Trx napisał:

Witam. Taka sprawa mnie męczy, zakochałem się po uszy w protytucce i to ze wzajemnością. Dodam że nigdy nie byłem jej klientem, a znamy się jeszcze zanim zaczęła pracę w tym zawodzie. Dla tej dziewczyny zostawiłem żonę (nie kochałem jej) . Wszystko pięknie i ładnie ale nie do końca radzę sobie z tym że ona sypia z innymi a namawiać jej do żucenia pracy nie mam zamiaru. Nie wiem jak to wszystko ugryźć. Może ktoś z was był kiedyś w podobnej sytuacji.

idź do psychoterapeuty radzi ci porozmawiać z nią i zaakceptować  jej zawód jednak jednej rzeczy nie powinieneś ignorować takich jak hiv czyli nieuleczalne choroby przekazywane drogą półciową niech się zabezpiecza bo inaczej narazi was oboje słyszałem o chłopaku miał pseudonim brzoskwinia był narkomanem był chory na hiv i wzw przez pół roku się męczył co zjadł zwymiotował potem zmarł dlatego lepiej uważać .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować