Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym zeby wszystkie zule wyzdychaly

Polecane posty

Gość gość

Staram sie byc tolerancyjne ale im dluzej zyje to nie moge , nienawidze zuli, wlasnie mi dwoch znowu cisnienie podnioslo, wlezli do metra ryje zapite zakazane, sterroryzowali caly wagon glosna muzyka i chlaniem piwska, no party sobie w wagonie urzadzili. Co tacy ludzie mysla, ,nie zdaja sobie sprawy ze sa smieciami spolecznymi i zachowuja sie jak krolowie zycia :o oni powinni zapas sie pod ziemie, bo nie do rastade do piet tym , ktorym przeszkadza ja. Powinien byc sezon odstrzalu zuli. Kula w leb i smiecia nie ma

Gość gość
Zgadzam się. Nienawidzę pijaków, wszystkich. Alkohol powinien być zakazany, albo jego kupno regulowane, ale państwo by na tym za dużo straciło. Ich smród, ich chamstwo, ich buractwo... Szkoda słów. Niech marnują sobie życie ale nie uprzykrzają go innym, normalnym ludziom.

Gość gość
Popieram!

Gość gość
A mnie się to w głowie nie mieści. Każdy rodzi się taki sam, maleńkie, bezbronne istotki. Dlaczego z jednych wyrastają alkoholicy, lumpy? Jest u nas bezpłatne przedszkole i chodzą tam dzieci z nie ciekawych rodzin. Dzieci malutkie i słodkie i aż serce boli jak pomyślę że z co najmniej połowy tych dzieci nic dobrego nie wyrośnie:-(:-(:-(