Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto kupowac ubranka r.68 przed urodzeniem ?

Polecane posty

Gość gość

Hej mniej wiecej na poczatku maja rodze. Kolezanka ma na sprzedaz bardzo fajne ubranka w rozmiarze 68 i wiecej czy warto je juz kupic? Sa to ubranka jesienne.

Gość gość
Jeśli dziecko nie jest wyjątkowo duże tylko standardowo - warto. Pół roku będzie miało własnie jesienią. Jeśli ubranka ci się podobają, cena atrakcyjna, czemu nie? Jesienne czy zimowe - żadna różnica, jeśli coś będzie jeszcze za duże we wrześniu, założy z powodzeniem w grudniu...Ja miałam kupione większość rzeczy właśnie na 0-6 mies.

Gość megi222
Ciezko powiedzieć, ja mam 4miesieczniaka i juz robie mu wyprawkę w rozmiarze 74 bo 68 jest takie na styk. Teoretycznie rozmiar 68 jest na 3-6 miesiecy ale w praktyce to bywa różnie, zalezy jak dziecko rośnie no i sama rozmiarowka zależy od firmy. Ale jesli ciuszki faktycznie są w dobrym stanie i fajna cena to ja bym zaryzykowała, najwyżej odsprzedasz komuś.

Gość gość
Zależy jakie, jeśli takie codzienne- bawełniane bluzeczki, spodenki, body itd, to przydaje się praktycznie o każdej porze roku, bo i latem bywają chłodniejsze dni. Jeśli ubranka typu polarowe spodnie (chociaż akurat ze spodniami najmniejszy problem) czy lekki kombinezon, to bym się nie decydowała, rozmiarówki bywają różne, dzieci różnie rosną, możesz mieć np. wyjątkowo drobne czy duże dziecko, nie przewidzisz jaki rozmiar będzie miało za pół roku. Chyba że wyjątkowo fajne i atrakcyjna cena.

Gość ulanowakowska
Ja miałam dużo ubranek przed urodzeniem córci w różnych rozmiarach, bo i ja nie mogłam się powstrzymać przed kupowaniem i babcie ;) Ale wszystkie muszę przyznać wykorzystałam, najfajniej sprawdziły mi się chyba ciuszki z Psoty, to taka polska marka z ubrankami w wielu kolorach bez nadruków, co jest o tyle spoko, że przy drugim dziecku - synku też je mogłam wykorzystać