Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalianl

Zgubimy do lata do 20 kg

Polecane posty

Szukam pare osób do wziecia udziału w programie Akcja Motywacja na celu mamy odchudzanie i poprawienie sylwetki.Do lata zdazymy program trwa do 4 miesiecy.otrzymasz listy zakupów i plany żywienia, po to aby dokładnie wiedzieć jakimi zdrowymi i co najważniejsze smacznymi produktami zapełnić swoją lodówkę. Otrzymasz również plany treningowe z możliwością wyboru do studia fitness lub do domu

Gość gość
Za darmo? Jeśli tak, proszę o kontakt.

Gość gość
Jak gratis to ja tez chce. Gdzies trzeba sie zglosic?

Gość DarekL
Wieloskładnikowy spalacz tłuszczu przeznaczony dla sportowców oraz osób aktywnych fizycznie w każdym wieku Oryginał tylko od producenta! http://nplink.net/MTFyPAP5

Gość gość
Jestem na diecie niestety mniej więcej w połowie musiałam coś zrobić bo napady głodu i wahania były bardzo uciążliwe.Zdecydowałam się na zakup Slimunox.Po dwóch dniach chęć podjadania znikła a co do nastroju jest lepiej nie jestem już w kółko wkurzona jest po prostu normalnie.

Gość gość
Dla mnie sensacją jest to jak działa Slimunox.Nigdy wcześniej nie pomyślałabym że tabletki mogą być aż tak skuteczne.Dobrze sie stało że dałam się namówić na jego zakup.

Gość gość
mi na powstrzymanie apetytu podczas diety świetnie się sprawdził fitt spray pro. Działa od razu, od pierwszego psiknięcia no i przede wszystkim jest w płynie więc więcej składników aktywnych wchłania się do organizmu niż tabletki. Do tego schudłam mój numer 1

Gość gość
To jest realne, szczególnie kiedy zaczniemy się zdrowo odżywiać - od jakiegoś czasu kupuje zdrową żywność dobrej jakości ze strony www.Enaturalnie.pl

Gość gość
No ja to jestem na najlepszej drodze do pobicia swojego życiowego rekordu, małym poświęceniem muszę się przyznać ale jednak jakiś tam wkład własny w to odchudzanie był, głównie finansowy LOL, ale nie, że odsysanie czy zmniejszanie żołądka, a już byłam skłonna za to zapłacić i dać się pokroić... na szczęscie obesło się bez - zero makaronów, zero smażenia, same warzywa, najchętniej w formie tak jak z ziemi wyciągnięte, lekko opłukane wodą, świetnie się chrupie marchew podczas oglądania filmu, nie szeleści jak paczka chipsów! Do tego rower, jak było -20 to stacjonalrny na siłce, a jak już się zrobiło powyżej +15 to dawaj na dwór i po 20km lekką ręką, a raczej lekkim pedałem, do tego zielona kawa i jej magiczne właściwości w iqgreen i wiecie co? -18kg na liczniku, a ledwno minęły 3 miesiące :)

Gość gość
Zamówiłam sobie kurację zioła tybetańskie i dzisiaj czekam na dostawę :)

Gość DamCi34

OK!

Gość Ja dam rade

Damy radę!

Gość Gomesz81
3 minuty temu, Gość Ja dam rade napisał:

Damy radę!

A ja ... na was klade.

Gość Daniella

Ja akurat jestem bardzo zadowolona z tego że zdecydowałam się zastosować Slimunox. W końcu trafiłam na środek, który faktycznie pomógł mi się odchudzić...

Gość Zenobia 3

no za późno ale do 2020? czemu nie :)

Gość AdaLekos

Ok zaczynamy

Gość Celia

Ja też stosowałam Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać. W końcu sukces jezeli chodzi o pozbycie się nadwagi

Gość EwaK85

Po kiszonkach zrzucisz wiecej

Gość Marcela

ocet jabłkowy ktoś próbował?

Gość ALdona KOlska

Nawet najbardziej skuteczne produkty wymagają stosowania diety o odpowiedniej kaloryczności oraz proporcji białek, węglowodanów i tłuszczów. Niezbędna jest także regularna aktywność fizyczna.