Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 PLUS STOP

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego te pieniądze Nie idą na dzieci,a na matki wariatki które czekają na 500plus by iść kupić torebkę zienia i buty najki na fitness.Dlaczego ludzie kupują samochody za to,rodzice wyjeżdżają na romantyczny weekend bez dzieci,albo przewalaja to na kosmetyczke,karnety na solarium i silownie,na alko,narkotyki,czy dyskoteki.To CHORE! A Gdy dziecko chce w sklepie Batona ,to matka robi mu awanture w sklepie o głupie 1.30zl to chore chore nie rozumiem tego

Gość gość
Tez tak mysle.PiS powinno zniknąć

Gość gość
I co z tego? zazdroscisz że ktoś sobie dołożył do samochodu? Niech Cię nie interesuje to że chodzę na fitness z pieniędzy które mi się należą

Gość gość
Też uważam że Nie powinno to nikogo obchodzić. Ja urodziłam i ja to dostaje.Dzieci mają co jeść, a ja też mam swoje potrzeby jak każdy człowiek

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Zapisałeś się do szkoły, ale Twój kierunek nie wystartował? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Opis: usmiech.gifOpis: usmiech.gifOpis: usmiech.gif Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Opis: usmiech.gif Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! Opis: usmiech.gif ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Bez przesady autor/ka 500zł to nie dużo. Fryzjer i kosmetyczka wychodzą dużo wiecej na miesiąc

Gość gość
Moi sąsiedzi to przewalaja na narkotyki.A mają 6 dzieci więc mają co cpać.Gdy przychodzi opieka na kontrolę to jej Nie wpuszczają

Gość gość
a debilki na 500 plus myślą, że to będzie trwało wiecznie :D nie mogę się doczekać kiedy w końcu to zabiorą ;)

Gość gość
Ja pobieram 500plus, wiem ze zabiora w koncu ale korzystam poki moge