Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2018 Moi drodzy chciałaby podzielić się z Wami informacją na temat psychoterapii. Mieszkam w małym miasteczku w którym trudno o taki kontakt a na zapisy mogłam czekać ok roku (masakra) . Jednak traf chciał że udało mi się dostać do poradni przez Internet. Fajna sprawa :) Termin oczekiwania praktycznie z dnia na dzień i super specjaliści, mi pomógł Pan Mateusz Dobosz. Jeśli chcecie namiary to proszę piszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2018 Czy to także specjalista z kliniki PsychoMedic.pl? Słyszałam wiele dobrego o nich i stoję przed wyborem wideokonsultacji. Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2018 Ja poszukałam w necie inaczej i jest to specjalista z e-poradnia.com jeśli chcesz się dowiedzieć więcej może po prostu wejdź na ich stronę i do nich napisz a na pewno dostaniesz szybką odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Kwiecień 18, 2019 Psychoterapia online to świetna sprawa!Ja osobiście korzystam z pomocy pana Michała. Dzięki niemu zaczęłam radzić sobie z nerwicą. Polecam zerknąć sobie jego stronę psychoterapeuta-onlinepl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aliczek 0 Napisano Lipiec 31, 2021 Zdecydowanie podpisuję się pod Waszymi wpisami - psychoterapia przez internet niczemu nie ustępuje tej, prowadzonej face-to-face. Ba, nawet ma więcej zalet. Ja na ten przykład korzystam z pomocy Elpis Online: https://www.elpisonline.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach