Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Psychoterapia online

Polecane posty

Gość gość

Moi drodzy chciałaby podzielić się z Wami informacją na temat psychoterapii. Mieszkam w małym miasteczku w którym trudno o taki kontakt a na zapisy mogłam czekać ok roku (masakra) . Jednak traf chciał że udało mi się dostać do poradni przez Internet. Fajna sprawa :) Termin oczekiwania praktycznie z dnia na dzień i super specjaliści, mi pomógł Pan Mateusz Dobosz. Jeśli chcecie namiary to proszę piszcie.

Gość gość
Czy to także specjalista z kliniki PsychoMedic.pl? Słyszałam wiele dobrego o nich i stoję przed wyborem wideokonsultacji. Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć ;)

Gość gość
Ja poszukałam w necie inaczej i jest to specjalista z e-poradnia.com jeśli chcesz się dowiedzieć więcej może po prostu wejdź na ich stronę i do nich napisz a na pewno dostaniesz szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Gość Ania

Psychoterapia online to świetna sprawa!Ja osobiście korzystam z pomocy pana Michała. Dzięki niemu zaczęłam radzić sobie z nerwicą. Polecam zerknąć sobie jego stronę psychoterapeuta-onlinepl. 

Zdecydowanie podpisuję się pod Waszymi wpisami - psychoterapia przez internet niczemu nie ustępuje tej, prowadzonej face-to-face. Ba, nawet ma więcej zalet. Ja na ten przykład korzystam z pomocy Elpis Online: https://www.elpisonline.pl/ i jestem bardzo zadowolona.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować