Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psychoterapia online

Polecane posty

Gość gość

Moi drodzy chciałaby podzielić się z Wami informacją na temat psychoterapii. Mieszkam w małym miasteczku w którym trudno o taki kontakt a na zapisy mogłam czekać ok roku (masakra) . Jednak traf chciał że udało mi się dostać do poradni przez Internet. Fajna sprawa :) Termin oczekiwania praktycznie z dnia na dzień i super specjaliści, mi pomógł Pan Mateusz Dobosz. Jeśli chcecie namiary to proszę piszcie.

Gość gość
Czy to także specjalista z kliniki PsychoMedic.pl? Słyszałam wiele dobrego o nich i stoję przed wyborem wideokonsultacji. Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć ;)

Gość gość
Ja poszukałam w necie inaczej i jest to specjalista z e-poradnia.com jeśli chcesz się dowiedzieć więcej może po prostu wejdź na ich stronę i do nich napisz a na pewno dostaniesz szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Gość Ania

Psychoterapia online to świetna sprawa!Ja osobiście korzystam z pomocy pana Michała. Dzięki niemu zaczęłam radzić sobie z nerwicą. Polecam zerknąć sobie jego stronę psychoterapeuta-onlinepl. 

Zdecydowanie podpisuję się pod Waszymi wpisami - psychoterapia przez internet niczemu nie ustępuje tej, prowadzonej face-to-face. Ba, nawet ma więcej zalet. Ja na ten przykład korzystam z pomocy Elpis Online: https://www.elpisonline.pl/ i jestem bardzo zadowolona.