Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super być singlem, można poznawać nowe osoby i aktywnie spędzać z nimi czas!

Polecane posty

Gość gość
co tam? Klatki kupione?

Gość gość
Mało_stanowczy dziś Autor napisał w późniejszych postach wyraźnie, że chce poznawać, żeby znaleźć kogoś nowego do związku, prosze czytać coś więcej niż tylko temat :D gość dziś Związek wiąże się z pewnymi ograniczeniami. Albo rybki albo akwarium. Już widzę jak wysyłasz faceta na rowerek z nowo poznaną koleżanką, a na drugi dzień z inną. Jeszcze niech ją do snu utuli, bo przecież w związku nie ma żadnych ograniczeń... Nie było mowy o nieposiadaniu znajomych tylko o "koleżankach"...

21:29 - nie widzisz sprzeczności? Autor cieszy się z bycia singlem, bo dzięki temu będzie mógł nie być singlem:) Tylko o to mi chodzi. Albo cieszę się, że jestem sam, albo jestem zadowolony, bo jestem w związku. Jedno wyklucza drugie. Można oczywiście cieszyć się z zakończenia nieudanego związku i możliwości odpoczynku, a w perspektywie znalezienia kogoś innego, ale nie odniosłem takiego wrażenia po wypowiedzi autora:)

Gość gość
a no widzisz, może nie wszystko czytałeś i odebrałeś niejasno i odniosłeś błędne wrażenie- ale tam były posty między autorem i kimś, że właśnie o to mu chodziło, że cieszy się z zakończenia nieudanego związku, bo będzie mógł poznać kogoś, z kim będzie mógł być szczęśliwy - czy jakoś tak, ale sens w tym był bez sprzeczności :)