Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigranci to patologia

Potwierdzam, 90% polskich emigrantów to PATOLOGIA

Polecane posty

Gość Wiktor Z
Co do USA, racja juz takiej ekstremy nie ma, wiekszosc Polonii to rodzeni w USA, nie pracujacy na budowac, ale to z racji ze nikt tutaj juz od dawna nie przyjezdza, bo po co zyc nielegalnie.no chyba ze dla malzenstwa i papiery wpadaja. Ciezko juz znalezc kogos bez papierow, ale ze my tutaj jestesmy starsza Polonia i juz dorobiona nie znaczy ze masz prawo obrazac kazdego w Anglii. Sa i normalni. To ze Polacy w USA wybieraja na zony inne kobiety to kwestia znajomosci jezyka, czego w Anglii brakuje .Polacy w USA sa juz zamerykanizowani to I dbaja o siebie. Przyklad moja zona jest Japonka z pochodzenia rodzona w NYC. Wystarczy mala zmiana i tez tam tez sie zmieni status rodakow.

Gość gość
szkoda ze w anglii ludzie sa falszywi i tylko udaja milych a tak naprawde jeden drugiego nie nawidzi i zyczy mu zle

Gość gość
gość dziś nie ma co tu zagladac na watek i dyskutowac, bo nie ma z kim, same chamstwo i prostactwo tu siedzi, najgorsze jest to ze ta patologia sie rozmnaza, szkoda slow!

Gość gość
Dziwne że człowiek piszący o patologii sam jest patologia i to taka rasową , chyba wyjechał nie udało mu się i czuć ból doopska

Gość gość
Pudlo. Wyjechal, udalo mu sie i wrocil do siebie. A wam nie wyszlo.

Gość gość
Ja znam kilku normalnych Polaków, nie takich patoli contu siedzą.

Gość gość
Nie rozumiem skąd ta nienawiść ze strony Polaków. Sami nie potrafią znaleźć sobie drugiej połówki i muszą wyżywać się na innych. Szkoda takich ludzi. Dobrze, że w prawdziwym życiu znam dobrych ludzi i mam super narzeczonego. Tak sobie z boku patrzę, jak zdesperowani Polacy się rzucają i żal mi ich. Dla takich nie ma już pomocy.

Gość gość
I ch/uj z wami. Skaczcie Sobie Do gardła!

Gość gość
patologie do piecóf na opał

Gość gość
Wczoraj kilku pijanych łysych i jeden blondas szli i śpiewali "oczy zielone" na cały regulator a w reklamówkach browary i wódka,szli całym chodnikiem wszyscy "arbuzy pod pachami" jakie to niby napakowane nawet starsi i dzieci schodzili na bok ze strachem.

Gość gość
Kocham Cie UK.

Gość gość
No niestety, są tutaj patole. Na szczęście nie znam osobiście. Szkoda takich ludzi, zwłaszcza ludzi pod 40tke którzy od lat wynajmują pokój z kolegami, do pracy idą z kolegami i potem w domu piją z kolegami. Oczywiście źli na cały świat jak im to źle i jeszcze się dziwią, że żadna panna ich nie chce. Jak jakaś normlna dziewczyna może chcieć kolesia który mieszka na kupie i ma życie w rozsypce? Jest tyle lepszych facetów.

Gość gość
Wczoraj kilku pijanych łysych i jeden blondas szli i śpiewali "oczy zielone" na cały regulator a w reklamówkach browary i wódka,szli całym chodnikiem wszyscy "arbuzy pod pachami" jakie to niby napakowane nawet starsi i dzieci schodzili na bok ze strachem. X A co ty zazdroscisz im ze chuderlak jestes ?:D W kupie siła :classic_cool: Pewnie bili cie w szkole i chowali plecak na przerwach :D

Gość gość
Niestety, sporo jest prostaków, buractwa, ale tak jest wszędzie i tacy są nie tlyko Polacy. ja widuję niestety sporo polskich robaczków-prostaczków na ulicach, ale też znam (prywatnie lub w sferze zawodowej) zupełnie normalnych Polaków. i to takich, którzy może i nadal mają zwykłe prace, proste, ale jednak są uczciwymi normalnymi kulturalnymi ludźmi. znam też takich jak chociażby w mojej pracy, duża firma ubezpieczeniowa, menadżerem jednego z działów jest Polak. jestesmy tylko na "cześć", ale ja wiem, ile się w tym miejscu zarabia, sama tam pracuję - choć na stosunkowo zwykłym stanowisku. i jestem pewna, że ten Polak, oprócz wspaniałych perspektyw rozwoju kariery (młody jest, ma max 35 lat), zarabia co najmniej 45 k rocznie. a to nie Londyn. znam też Polkę która ma świetnie prosperującą, własną małą firmę - reklama. Znam różnych Polaków tu w UK. ale zadaję się tylko z normalnymi. tak samo w Polsce. zakończylam dawno znajomości z rasistami, zazdrośnikami, itd.

Gość gość
Walic w du/pe UK. Wysylam całą kase do PL. Szkoda zycia w tym angielskim syfie.

Gość gość
To chyba logiczne, że są normalni i patologia. W większości przypadków to nawet nie patologia tylko prości ludzie. Ja miałam toksycznych rodziców (czyli można nazwać patologią) a nikt by nie powiedział patrząc na moje życie, że wyszłam z takiej rodziny. Nie palę, nie piję, nie imprezuję, nie przeklinam. Mam bardzo dobrze płatną pracę i wykształcenie. Ale jestem patologią. To, co opisujecie to są prości ludzie z małym IQ którzy po prostu cieszą się tym, że mają w ogóle jakaś pracę (w PL byłby bezrobotni) i tym , że są w jakiś sposób wolni (daleko od rodziny, więc robią różne głupie rzeczy). Tyle.

Gość gość
Do UK nie zjeżdżają się najlepsi Polacy, umówmy się... Tam zjeżdża się przede wszystkim element społeczny z podstawowym wykształceniem. Faceci tam zapierdzielają na budowach i chleją na umór, a kobiety pracują na taśmach a po robocie ku'rwią się z elementem społecznym z islamskich i czarnych dzielnic... No niestety tak to wygląda. Potem cała Brytania myśli, że wszyscy Polacy to bydło, a Polki to największe ku'rwiska Europy. Trzeba piętnować tą patologię, bo inaczej cały świat będzie tak Polaków postrzegać.

Gość gość
Dokladnie. Kto sie uczyl ten w PL pracuje. Nikt im nie bronil miec dobre oceny w podstawowce i liceum. Jakie oceny takie potem zarobki ;)

Gość gość
gość dziś No ale powiedz co mają o polakach myśleć jeśli tylko doświadczają to co opisujesz? Oni opinie wyrabiają o polakach przez doświadczenie z nimi codziennie, a doświadczają to co opisujesz.

Gość gość
gość dziś przestań z tym uczeniem się i ocenami, kto ma plecy to sobie bimba a reszta bez względu na oceny ora gdzieś za bezdurno

Gość gość
Najgorsze jest to że te baby co tam idą do łóżka z czornymi wracają do Polski i zarażają polskich facetów a niedawno nawet był o tym program w tv że drastycznie wzrosła liczba chorób wenerycznych przenoszonych przez KOBIETY !

Gość gość
Lol Lol przez kobiety? :D a kto to sprawdził? Pewnie jakiś sfrustrowany facet ;) i mamy odpowiedź

Gość gość
baby to są kur*wy

Gość gość
Dlatego lepiej byc samemu :D i problem rozwiazany oraz niebezpieczenstwo pojawienia sie rozdartego bachora :D

Gość gość
O antykoncepcji nie słyszał? :)

Gość gość
Niestety to prawda z tą patologią. Mój chłop jak wyjechał to ledwo go poznałam po powrocie,prawie do rozwodu doszło. Wdepnał w jakieś polskie patologiczne gó**o i ledwo z niego wylazł. Tam polacy tylko chleją i sie kór*ią po robocie. I rzeczy nienormalne stają się dla nich normalne. Taka prawda.

Gość gość
Nie ma 100% metody ochrony przed dodaniem sobie wielkich wydatkow i wielkich problemow. :o

Gość kòrfy i pijaki
dlaczego prawie wszystkie polaczki, 99.8%, za granicą chlają? co za jēbana prostacka patologia, ja bym tego bydła nigdzie nie wpuszczał, bo wstyd

Gość gość
gość dziś dzięki za tą historyjke, wpółczuje, ale jak widać takie cudawianki się dzieją że trudno pojąć