Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 Historyczną stolicą górnego Śląska jest Opole (wpisz sobie w Google historyczna stolica górnego Śląska) a nie Katowice bo Opole jest o 400-500 lat starsze od Katowic i gdy Opole było już prężnym miastem to Katowic w planach jeszcze nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 Stolicą górnego Śląska jest Opole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 Ja byłem nie raz nie dwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cooliberek Napisano Kwiecień 5, 2018 ja byla przejazdem przez Opole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cooliberek Napisano Kwiecień 5, 2018 np, Tarnowskie Góry sa chyba starsze od Opola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość D kafe Napisano Kwiecień 5, 2018 Chyba na opolskiej w TG była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach