Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinia1262

Lakiery hybrydowe MylaQ

Polecane posty

Lakier hybrydowy MylaQ to dobra propozycja dla osób, które szukają rozpoczynają swoją przygodę z manicurem hybrydowym. Lakier ma odpowiednią konsystencję, dość łatwo aplikuje się na paznokieć dzięki odpowiednio wyprofilowanemu pędzelkowi, bardzo ładne kolory, dobrze się poziomuje, utwardza. Niestety, pomimo zapewnień producenta, lakier nie pokrył odpowiedni paznokci po aplikacji dwóch warstw. Myślę, że trzecia warstwa lakieru sprawiłaby, że manicure wyglądał by cudownie. Przynajmniej kolor 055, który jest jasny. Z innymi odcieniami nie miałam do czynienia, więc nie mogę wyrazić na ich temat opinii. W ogólnym rozrachunku lakier jest jak najbardziej na plus, zważając również na przystępną cenę.

Gość gość
WYPEIRDALAJ spamówo z tą żałosną reklamą!!!! :O

Gość Pandomanium97
Lakiery wydają mi się za bardzo lejące ale myśle ze to może być kwestia co komu pasuje. Kolor który użyłam to „my crazy flamingo” zrobiłam dwie cienkie warstwy ale widzę w słońcu ze i trzecia byłaby odpowiednia co przy wielu innych firmach jest minusem. Plusem za to jest cena bo 20 zł za taki lakier to mimo wszystko okazja. ZALETY: Cena Opakowanie WADY: Zbyt lejący Mój kolor średnie krycie

Gość Gamemonster187
Też mam ten lakier od MylaQ. Położyłam trzy cienkie warstwy. Paznokcie są idealnie pokryte. Nie zalałam skórek co zdarza mi sie przy lakierach innej marki, dla mnie konsystencja tych lakierów jest idealna.

Gość gość
Dostałam ten prudukt do testów i początkowo byłam sceptycznie nastawiona do marki, jednak szybko zmieniłam zdanie. Konsystencja lakierów w pełni mi odpowiada. Ponadto byłam mile zaskoczona trwałością lakierów. Żaden lakier konkurencyjnej marki nie wytrzymał tak długo na moich paznokciach jak mylaQ. Zdecydowanie polecam! :)

Gość ananasowe8zycie
Testowałam już wiele marek lakierów hybrydowych i nie znalazłam swojego ulubieńca do czasu, aż nie poznałam marki Mylaq. Na pierwszy rzut oka zauroczyła mnie buteleczka lakieru - naprawdę świetnie się prezentuje. Lakiery mają dobre krycie i równomiernie się rozprowadzają. Są wydajne i ładnie wyglądają na płytce. Mają odpowiednią konsystencję i stylizacje śmiało trzymają się 14 dni. Nie uczulają i dzięki odpowiedniemu zdejmowaniu lakieru nie niszczą paznokci i dodatkowo sprawiają, że są w świetnej kondycji.

Gość gabi788
Jakoś lakierów hybrydowych nie używam. Jak mam potrzebę na założenie sztucznych to przyklejam marki SOSU SZTUCZNE PAZNOKCIE FIRST DATE , sprawdzają się na różne imprezy. Przyklejają się rewelacyjnie i długo utrzymują na paznokciach.

Gość gość
nie znam tej marki ja maluje paznokcie bardziej znanymi markami. Wybieram się w następny weekend do Nadarzyna na targi piękności więc sobie zapasy porobię. przy okazji trochę zaoszczędzę bo tam taniej sprzedają lakiery