Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoś pomysł o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Krótko po zerwaniu poznałam fajnego faceta. Chłopak był bardzo fajny, wpadłam mu w oko, czego nie ukrywał ale ja nie byłam gotowa na nowy związek o czym mu zakomunikowałam. Stwierdził, że spoko, jest cierpliwy,poczeka ile trzeba i póki co spotykaliśmy się jak kumple, znajomi. To trwało jakiś czas(ok. pół roku)było fajnie ale ja nie czułam tego czegoś co można nazwać zakochaniem, miłością. Było mi w jego towrzystwie dobrze, miło ale to nie była miłość. Natomiast on nagle zmienił front. Zacząl się niecierpliwić i wywierać na mnie presję, SUGEROWAŁ że może pora aby nasza przyjaźń zamienila się w coś poważniejszego. Poprosiłam o czas,kilka dni do namysłu, by poukładać emocje, zastanowić się. On w tym czasie nie odzywał się. Na trzeci dzień, kiedy nawet nie dał mi dojść do słowa, wyjaśnić cokolwiek, wywalił z grubej rury. Albo rybki albo pipki bo on już nie chce tak dłużej, nie chce dystansu, chce być moim facetem i kropka. Wystraszyło mnie to i też zareagowałam nerwowo, powiedziałam że do niczego nie będzie mnie zmuszał. On stwierdził że skoro tak to całkowicie zrywamy kontakt, nie znamy się. I rzeczywiście, przestał się odzywać, pisać, Nie widywaliśmy się. Było mi przykro bo straciłam przyjaciela . Wgłębi ducha jednak rozumiałam jego decyzję. Żałowałam tylko że pożegnaliśmy się w gniewie i nie zostało powiedziane wszystko. Nie chciałam jednak odzywać się prosić, pytać o cokolwiek, jestem uparta. Mijały dni tygodnie, minęło kilka miesięcy. Widzę sms ''nie pamiętasz mnie już''i pretensje że nie pisałam , nie odzywałam się. Wyjaśniłam że on sobie tego nie życzył a on że chciał sprawdzić mnie, czy nadal myślę i pamiętam o nim. Odpisałam ze nie bedę bawić się w żadne gierki i kłotnie przez tel i jak ma ochotę pogadać to spotkajmy się na kawę żeby porozmawiać spokojnie. Odpisał mi, że co to to nie bo ON MA DZIEWCZYNĘ i jeśli myślę że będzie moim przyddupasem jak dawniej to się mylę. Odpisałam mu że gratuluję związku i o niczym takim nie myślałam , przecież to on się odezwał a ja podobno o nim nie pamiętam ;-) Odpisał mi wreszcie że odezwał się bo nie mógł o mnie zapomnieć i chciał wiedzieć co słychać, ale możemy być jedynie znajomymi, popisać czasem itp. Zrobił mi wykład na temat dystansu jaki mamy przy tym zachować. o tym jaką ma cudowną nową piękną dziewczynę... ;-) Ja te wszystkie jego wywody przyjmowałam z chłodną życzliwością. Że ok jasne nie ma spprawy, jeszcze raz gratuluję itp. Przy tym wszystkim czułam smutek,że nie ma już między nami szczerosci i owszem, od tego czasu piszemy sms, w zasadzie bez znaczenia, typu ''co u cb'' ''a fajnie, no to spoko'' . Nie czuję już żdnych emocji. Nie wiem o czym on myśli. teraz moje pytanie do Was? Obiektywnie. Co on chce mi takim zachowaniem powiedzieć? Pokazać jaki jest szczęśliwy,ukarać mnie? Co powinnam z tym fantem dalej zrobić? Proszę o normalne odpowiedzi. ;-)

Gość gość
Chłopak chyba był zakochany, czekał a tu nic, każdy by stracił cierpliwość, faktycznie był trochę takim Twoim przydupasem. Może chce Cie ,,ukarać", chyba nadal myśli o Tobie... Ale Ty skoro do tej pory się nie zdecydowalas na związek to znaczy ze to nie to i daj mu spokój, niech sobie życie uklada z inna. Z czasem zapomni o Tobie

Gość gość
Dziękuję. Życzę mu szczęścia. Nawet sms do niego nie piszę. To on pisze pierwszy te swoje ''hej co u Cb?'' Może nie odpisywać? Nie chcę żeby o mnie myślał, rozpamiętywal.

Gość Teppic    No1
Ego go boli, że nie napisałaś pierwsza, więc napisał pierwszy, żeby dać ci to odczuć. Dziecinada ;)

Gość gość
Nie zdobyl Cie i to go boli. Olej go i tak do niego nic nie czulas. Znajdz sobie normalnego faceta, a tym sobie nie zawracaj glowy. Tez znalam takiego, taka sama sytuacja jak u Ciebie, tylko ze mnie zmeczylo jego zachowanie i go poblokowalam, bo niepotrzebne mi bylo to do zycia.

Gość gość
jeżeli pisze "co u cb", to nie zasługuje na odpowiedź. Nawet mu się nie chce napisać poprawnie ":(