Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna siedziec w domu i nie pracowac?!

Polecane posty

Gość gość

Tak wiem: ogarnianie domu to tez praca. Siedze na macierzynskim i serio kobiety, nie wiem jak niektore z Was moga nie pracowac. Nawet jesli Wasi mezowie bardzo dobrze zarabiaja i Wy nie musicie. Co to za zycie? Raz na jakis czas spotykam sie z kolezankami, cos sobie organizuje by zabic czas, ale serio.

Gość gość
leniewe kur€wy

Gość gość
Jak? Normalnie. Nie ogarniam domu, nie mam dzieci i tak nie pracuję. Super organizuję sobie czas.

Gość gość
Jak bym miała iść do pracy takiej, ze większość bym wydała na transport :O

Gość gość
gość dziś Jak? Normalnie. Nie ogarniam domu, nie mam dzieci i tak nie pracuję. Super organizuję sobie czas. x A z czego żyjesz? Uczysz się? Nie chcesz podnieść swojego poziomu życia?

Gość gość
gość dziś to idź do innej a nie pasożytujesz

Gość gość
Żyję na fajnym poziomie, po prostu utrzymuje mnie facet. Ja mam swoje mieszkanie, fajne auto, on pracuje za granicą i jest dobrze. Skończyłam studia, ale nie chce mi się iść do pracy. Nie widzę siebie za biurkiem. Wolę spędzić czas w domu, poczytać książkę, zobaczyć film, gdzieś pojechać.

Gość gość
18:01 A kosmetyki? Ciuchy? Jedzenie? Wyjścia? On ci daje wszystko?

Gość gość
17:59 A ty byś poszedł? :D nie! Za to baby umiecie wyganiać

Gość gość
Normalnie, tępa dzido. :O A co powiesz o ludziach, którzy wolą pracować w domu niż w dusznym biurze?

Gość gość
Tylko idioci nudzą się, nie mając pracy.

Gość gość
gość dziś - na wszystko. Wysyła mi co miesiąc +/- 1000 euro na moje wydatki. Więc mam na rachunki, paliwo, ciuchy, wyjścia, kosmetyczkę i tak dalej. Nie narzekam.

Gość gość
Nie pracuję, nie mam dzieci. Siedzę w domu i pachnę :) Prowadzę bloga kulinarnego, uczę się robienia zdjęć, streamuję gry, czasem udzielam korków, ale rzadko. Aha, i mam 2 mieszkania na wynajem. Utrzymuje mnie mąż, a moja kasa idzie na "czarną godzinę".

Gość gość
Nie rozumiem problemu autorki. Nie każdy nie umie sobie zorganizować czasu. Mieszkam w Warszawie i nie nudzę się nigdy. Ale Ty się nudzisz i ja Cię rozumiem bo sama na macierzyńskim miałam ochotę iść już do pracy. Ale to jest dlatego, że jesteś uwiazana i przez 9 h siedzisz nad jedną rzeczą czyli bawieniem dziecka. Ja na macierzyńskim miałam ten sam problem, a teraz na wychowawczym jak już mogę z dzieckiem chodzić prawie wszędzie to wcale nie tęsknię za praca. Maz zarabia dużo, ja jestem w trakcie ponoszenia kwalifikacji choć po studiach jestem i nie muszę niby. Prace wcześniej miałam mało przyjemna.

Gość gość
Podnoszenia * sorki