Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2018 ... z kopniętymi sprzedawcami. 6 na 10 nie ma sprzedawanego towaru. Więc oddają kasę, a potem zgłaszają się do Allegro po zwrot prowizji, gdzie pisze KUPUJĄCY ZREZYGNOWAŁ Z ZAKUPU. Nie zrezygnowałam z zakupu, tylko Sprzedający nie miał towaru. A mnie Allegro może zawiesić konto jak potwierdzę 3 jełopom w krótkim czasie taką akcję :o Poza tym kupiłam towar niezgodny z opisem, tzn. dużo gorszej jakości niż na zdjęciu, ale nie miałam czasu wymieniać, więc wystawiłam POZYTYW! tylko wszystko rzetelnie opisałam. Zadzwoniła do mnie babka plącząc się w zeznaniach, twierdziła, że zdjęcie realne sprzedawanego przedmiotu (ciekawe - ja towar już kupiłam, a ona kolejny identyczny sprzedaje, dodam, że to rzeczy, które nie mają prawa wyglądać tak samo). Potem zwyzywała i dodała na czarną listę. A kolejny gość wysłał mi towar kurierem, choć wybrałam paczkomaty, "bo on zawsze wysyła kurierem". Ale na aukcji tego nie napisał. A ja nigdy nie korzystam z kuriera, bo żaden nie pracuje między 20 a 6 rano. Do tego towar okazał się felerny i chce też by odesłać kurierem. Grrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach