Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektorzy ludzie mowia, ze jestem ladna a niektorzy ze brzydka?

Polecane posty

Gość gość

Mozna miec w ogole taka urode, ze dla jednych jest sie ladna, a dla innych brzydka?

Gość gość
Bo tu mamy doczynienia z przeplataniem się dwóch czynników. Ludzie czasem kłamią i do tego mają różne gusta.

Gość gość
Ale to ja pisze glownie opinie osob, ktore nie maja interesu zeby klamac bo ani nie jestem ich wrogiem, ani nie musza mi sie podlizywac. Może mam taka kontrowersyjna urode, czy co? Albo jedni się oglądają, a inni wcale

Gość gość
Wywołujesz intensywne emocje :P

Gość gość
No bo ok, opinie koleżanek, rodziny, ktore mowia mi komlementy nie biore pod uwage, ani tez moich wrogow, ktorzy moga chciec mi dosrac, pisze tu o pryadkowych ludziach

Gość gość
Część chce być miła, część prawdę mówi a gusty różne mają

Gość gość
jestes brzydka ,ci co tak mowią mowia prawde...a ci co mowią ze brzydka,chca byc poporsty mili.nie ufaj tym drugim. i sa rozne dziwactwa,sa ludzie ktorym podoba się brzydactwo...

Gość gość
No dobra daj foto. Zjedziemy cię jak każdego :)

Gość gość
Co by nie mówić Ci którzy mówią wprost, że jesteś brzydka to chamy. Chyba, że ostro ciśniesz i dopiero wtedy mówi taki: "jesteś brzydka", choć ja bym nie chciała tego usłyszeć. Powiedz szczerze w jakich okolicznościach słyszałaś ten antykomplement czy tam szczerą opinię, jak kto woli.

Gość gość
Pfff a ja w szkole usłyszałam, ze jestem brzydka i? Adonis to nie był :D

Gość gość
No bo czesc facetow np. sie oglada za mna albo usmiecha, albo nawte mowią, że fajna laska itd. ,a spotykalam sie i z takimi przypadkami, ze mowili, ze brzydka ,ale nie mnie prosto w twarz tylko miedzy soba. Albo jeden powiedzial, ze patrz ładna, a drugi, nie no co ty brzydka. A zdarzaly sie i zaproszenia na kawe na ulicy, wiec nie rozumiem tego

Gość gość
Może mam jakas kontrowersyjna urode czy sama nie wiem... Kiedys uslyszałam też od pewnego faceta w sklepie ( takiego starszego już pod 60-tke)- "masz niesamowicie oryginalna urode" Czesto też słyszałam, ze mam urode wschodnia bo mam lekko skosne oczy, ale nie jak chinka, tylko tak delikatnie, przy tym mam maly nos i dosc pelne usta, twarz mam kwadratowo-owalna z kształtu, ciemną oprawę oczu , jasna karnacje, naturalnie jestem szcztynka, ale rozjasniam wlosy, jestem drobna i szcuzpla poza tym

Gość gość
Masz kontrowersyjna urodę :D tak widocznie jest.