Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mintusi

Panowie to do was

Polecane posty

Gość Mintusi

Co sprawia wam wieksza przyjemnosc, stymulacja trzonu czy zoledzi? Reka gdy to robicie to stymuluje ona i trzon czyli cale pracie oeaz wypychany napletek stymuluje zoladz czy tak? Pochwa nie wypycha napletka co za tym idzie, nie stymuluje zoledzi. Nie stymuluje tez zoledzi bezposrednio bo scianki gelbiej w pochwie nie przylegaja reguralnie i sa mniej delikatne od ust czy od piersi, racja? Czy glownie dlatego pochwa podnieca was najmniej? Poniewaz stymuluje tylko pracie ale i tak slabiej niz reka czy scisniete piersi. Wiec chyba najbardziej was podnieca hiszpan miedzy duzymi piersiami, stymuluja one trzon i zoladz poniewaz piersi dzialaja podobnie do dloni i tez wypychaja napletek,sa ciasniejsze od pochwy,prawda? Wlasciwie co czujecie w pochwie? Przeciez piersi i usta dadza wam wszystko, daja stymulacje calego penisa i pracie i zoledzi, obciagaja napletek a pochwa nie. Wszystko co ma pochwa daja wam inne formy, pochwa nie moze dac tego, co maja inne formy stymulacji. Chyba najprzyjemniejszy jest dla was seks oralny, hiszoan, anal i reka? Seks klasyczny jest tylko dla uczuc? Prosze o powazne odpowiedzi jesli ktos moze wytlumaczyc jasno. Dziekuje

Gość gość
Seks w pochwę jest nudny Najfajniej jest pchać w dupcię albo do buzi :)

Gość gość
Najbardziej mnie podnieca stymulacja nagiej żołędzi. Nie przez napletek a bezpośrednio. Skąd myśl, że pochwa podnieca nas najmniej? :)

Gość gość
Mnie pochwa w ogóle nie podnieca. Lubię jak kobieta daje w dupcię, robi oral albo przynajmniej handjoba.

Gość Mintusi
Ok ale czemu was pochwa nie podnieca? Co takiego robi nie tak albo w ogole cos robi? Pomysl ze pochwa podnieca was mniej? Przeciez wystarczy orzeczytac komentarze. Wytlumaczy ktos czemu tak jest?oral i anal ale czemu? Czego pochwa nie daje nie robi. Czemu jest nudna?

Gość gość
Mnie nie podnieca anal, a pochwa bardzo bo to miłosny przewód kobiety :P Za innych się nie wypowiadam ;)

Gość gość
Dokladnie w d**e czy oral to sobie mozesz kolege. Kobieta ma pochwe i do tego sluzy, jak ****asz w pochwe to wiesz ze jestes z kobieta.

Gość gość
Tylko że pochwa jest taka miętka i oślizgła zero przyjemności. W kakaowe oczko jest przynajmniej przyjemnie ciaśniutko i tak samo jeśli ona zrobi to ręką. Może być też do dzioba jeśli kobita wie jak porządnie ciągnąć.

Gość gość
Pan wyzej niby chwalisz.pochwe po czym.i tak stwierdzasz ze latwiej dosjc w rece czy w pupie bo.jest ciasniej. Czyli i tak zgadzasz sie z nimi wyzej ze w pochwie jest najmniej przyjemniej i luzno. No coz miekka i obslizgla,ok.

Gość gość
Czyli glownie ciasnosc daje wam przyjemnosc? To wedlug tego to najlepsze i namjocniejsze doznania daja HISZPAN SEKS ANALNY,REKA USTA a pochwa zadnej. Wystarczylo tak odrazu napisac, w pochwie musicie sie starac o oragazm bo nie jest tak ciasno. To reka tylko sciskacie i jest bardzo przyjemnie skoro szybko konczycie,czyli o wiele.przyjemniej niz w pochwie. Zrozumialam?

Gość gość
Świadomość bycia w pochwie jest cudowna. A co do doznań to całe szczęście że nie jest tak ciasno jak z ręką bo kobieta nie miałaby kiedy dojść. Poczucie bliskości z kobietą jest najlepsze.

Gość gość
Mimo, że pochwa daje relatywnie mniej stymulacji niż np ręka, usta, to ja najbardziej lubię seks waginalny. Jest najbardziej podniecający, to super uczucie być wewnątrz kobiety, czuć jaka jest wilgotna i jak reaguje pojękując, gdy w nią wchodzę. Seks waginalny jest bardzo przyjemny. Jak ktoś pisze, że go pochwa w ogóle nie podnieca, to ja się zaczynam zastanawiać, czy on trolluje, czy może nie do końca jest hetero, a może nigdy jeszcze tego z kobietą nie robił? Wszyscy faceci jakich znam lubią cipki. :)

Gość gość
dziś Zgadzam się. To cudowne uczucie leżeć na kobiecie, penetrować ją i czuć jak się we mnie wtula, jak drapie mnie po plecach, pojękuje, całuje, oplata nogami :)

Gość gość
dziś Nie, nie, nie... Pochwa daje wystarczająco dużo stymulacji, na tyle dużo, że wielu facetów za szybko kończy wewnątrz. Niektórzy muszą się uczyć by penetrować długo i bez szybkiego finiszu, tak by kobieta zdążyła dojść.

Gość gość
Jednak wiekszosc z was napisala "na szczescie pochwa nie daje takiej silnej stymulacji jak reka" no coz trudno sie mowi, szkoda ale orzynajmniej panowie jestescie szczerzy. Hiszpan tez jest zapewne o wiele przyjemniejszy? Lepiej.poznac szczera prawde niz klamstwo. Dziekuje za szczerosc. Jesli chodzi o uczucia to.pochwa bedzie lepsza, ale tylko spelnia funkcje w celu biskosci, prokreacji. Nie przyjemnosci fizycznej. Czy te stymulacje roznia sie tylko slabszym usciskiem?

Gość gość
Podsumowujac im ciasniej tym dla was przyjemniej i szybciej dochodziecie? Czy tylko tym sie rozni pochwa od reki ze slabo sciska? Orgazm dlatego tez hest silniejszy w innych fornach. To przyslowiowe w************y jwst bardzo przyjemne, ciezko to porownac z pochwa bo wypada tu naprawde slabo

Gość gość
"Mimo, że pochwa daje relatywnie mniej stymulacji niż np podczas masturbacji reka" - podczas czego jeszcze? Od.piersi tez napewno daje mniej stymulacji czy ust?

Gość gość
Autorko, chcesz nam udowodnić że pochwa nas nie kręci? ;) To najbardziej intymna część ciała u kobiety więc kręci nas bardzo. I jest bardzo przyjemnie. A Ty wolisz minetkę, palcówkę czy penisa? Bo penis nie jest tak dokładny w pieszczeniu najczulszych miejsc, prawda? ;)

Gość gość
Wg mnie hiszpan jest przereklamowany. Pochwa jest luźniejsza po prostu od uścisku ręki, to normalne. Co absolutnie nie znaczy, że penetracja pochwy nie jest przyjemna - jest bardzo przyjemna. Najlepszy dowód to fakt, że niektórzy faceci za szybko kończą wewnątrz, a kończą szybko dlatego, że jest im bardzo przyjemnie. Co do orgazmu męskiego to jest on bardzo równomierny i czy jest on osiągany poprzez pochwę, usta czy inny sposób to jest on jednolicie przyjemny w każdej wersji.

Gość gość
Pewnie nie jest wiec pewnie i dla was pochwa jest mniej przyjemna bo mniej dokladna i dla nas tez i trzeba sie z tym pogodzic? Ja sie nie staram tego.udowodnic, przeczytalam po prostu komentarze i sami widzicie Czy z innymi formami tez tak jest, hiszpan etc?

Gość gość
hiszpan jest fajną zabawą, urozmaiceniem, ale seks pochwowy lepszy.

Gość gość
Nie sugeruj się tym forum autorko. Tutaj siedzi wielu zboczeńców. W normalnym życiu mało facetów np. lubi anal, a tutaj połowa.

Gość gość
Autorko, a dla Ciebie jaki penis jest najlepszy? Bo dla 90% kobiet tutaj musi mieć min. 18 cm i 14 cm obwodu, a idealny to ponad 20 a w obwodzie 16. Należysz do tych kobiet? ;)

Gość gość
dziś Ja jestem facetem i nie lubię anala, brzydzi mnie i co ty na to? ;) Czemu szufladkujesz wszystkich facetów z kafe jako jeden monolit?

Gość gość
Napisałem że połowa :P

Gość gość
Po co zakładasz te tematy stulejarzu.

Gość gość
Hiszpan jest orzereklamowany-dlaczego? Przexiez piersi tez m9zna mocniej zacisnac niz pochwe a stymuluja po calosci czyli i trzon i zoladz. Pochwa nie. Pochwa jest luzniejsza od uscisku reki,to nie znaczy ze penetracja nie jest przyjemna- ale jest mniej przyjemna od masturbacji reka. W ogole od wszystkich form w ktorych jest ciasniej. Przeciez pochwa w stosunku do piersi czy anala tez jest luznieksza,nie tylko reki. Wniosek - pochwa jest najmniej przjemna? Na logike, pochwa sie rozluznia wiec od wszystkiego bd luznieja. A reka da wam wiecwj bodzcow bo.jest ciasniej. Ponawiam pytanie, czy to od uscisku zalezy wasza przyjemmosc,od stopnia ciasnosci??? Jesli tak. To duze piersi, miekkslie obejma 0enisa z kazdej strony i mocno pocieraja, sciagaja napletek i nakladaja na zoladz,trzon tez stymuluja,to samo reszta. Tylko pochwa tego nie potrafi. Jakie ona daje odczucia? Nie jestem stulejarzem a kobieta. Nie musisz wierzyc. Nie lubisz analu ok ale t9 nie zmieni faktu ze bedzie tam przyjemniek niz w pochwie. O wiele wieksze tarcie a przeciez o to wam glownie chodzi. Stwierdzenie" ale pochwa lepsza" w przypadku piersi tez malo wiarygodne.. wedlug tego co tutaj napisala wiekszosc z was, pochwa przegrywa ze wszystkim.

Gość gość
Największa przyjemność jest wtedy gdy żołądź jest odkryta i stymulowana jako naga.

Gość gość
Nie, przyjemność nie zależy tylko od uścisku, uścisk to tylko jeden z bodźców. Gdyby tylko od uścisku zależała przyjemność to faceci wkładaliby sobie w imadło ;) Pochwa prócz uścisku zapewnia inne bodźce, jak wilgotność, ciepło, to też wpływa na przyjemność i doznania. Masturbacja zapewnia uścisk, ale już nie daje innych charakterystycznych dla pochwy bodźców. A hiszpan jet raczej traktowany jako urozmaicenie, nikt nie wali między cycki partnerki co wieczór... a w pochwę owszem :)

Gość gość
żołędzie to sa na debie...żołądź!!! glupia cipo