Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mintusi

Panowie to do was

Polecane posty

Gość gość
"Glupia cipo" zoledz. Doucz sie lepiej. Moze i nie wybiera sie piersi a pochwe ale dlatego ze tak powinno byc. To nie zmienia faktu ze sa ciansiejsze, nawilzenie nie zmniejszy doznan tak jak w przypadku pochwy, tez je mozna zacisnac czyli tarcie bedzie wieksze.

Gość gość
Zoladz czy zoledz mozna i tak i tak. Kazdy wie o co chodzi. Niie podoba sie,to wyjdz. Autorka.

Gość gość
U mnie zalezy od dnia i podniecenia. Raz lepiej w cipke raz reka. Ty pewnie tez to robisz sobie czasami raczka:) tak mamy

Gość gość
Ale ja chcialabym poznac te roznice w odczuciach, nie robie... Jak sie dla was rozni ta stymulacja. Czy w pochwie jest o wiele slabsza stymulacja. I piersi jak tutaj wypadaja. Tylko o to prosze .

Gość gość
W pochwie jest bardziej erotyczna. Ręką jest mechanicznie.

Gość gość
Autorko, a ja bym chciał poznać różnicę w czuciu penisów różnej wielkości. Poznam ją? :P

Gość gość
Ale jeszcze raz mówię ze nie ma różnicy wszystko jest w głowie. A jak nie ma czasu na seks to facet czy kobieta robi to reka. Takie czasy ze za mało mamy czasu i zmęczenie. A nie wierze ze ty tego nie robisz

Gość gość
Ja bardzo lubie kiedy kobieta po penetracji cipki doprowadza mnie reka lub ustami. Każdy rodzaj pieszczot mi odpowiada bez roxnicy w której jest dziurce

Gość Związana
Autorko, zakładasz temat, żeby udowodnić swoją tezę, otrzymujesz różnorodne argumenty. I co z tym robisz? Absolutnie ignorujesz te przeczące tezie, choć wiele się ich tu pojawiło i idziesz w zaparte faworuzując te zgodne z tezą. Owszem, są tacy, których bardziej fascynuje stosunek analny, albo marzą o seksie oralnym. Jednak nie oznacza to, że WSZYSCY mężczyźni NIE LUBIĄ seksu dopochwowego. Poza tym, gdyby większości się to niepodobało, długo nasz gatunek by nie potrwał lol :D

Gość gość
a dla mnie właśnie to uczucie śliskości i ciepła podczas penetracji cipki jest podniecające. Po drugie - nie prawda, że żołądź w cipce nie jest bezpośrednio stymulowana (no chyba, że ktoś ma jakiś mega duży napletek okrywający ją podczas erekcji) Po trzecie: przy dobijaniu do końca naciąga się skóra na penisie i wymusza to odkrywanie główki a co za tym idzie jej stymulację wewnątrz pochwy. Dodatkowo sam moment wchodzenia w kobietę jest mega stymulujący (również dla niej) - przeciskać się główką penisa przez mokre wargi sromowe - to ma być nieprzyjemne? to jest mega podniecające.

Gość gość
Pytal Pan o roznice w czuciu wielkosc***enisow, pewnie jakas jest ale co chcesz mi tym pokazac? Ze tak jak reka jest duzo ciasniejsza tak w pochwie czujecie wiekszy luz? "Ale jeszcze raz mówię ze nie ma różnicy wszystko jest w głowie. " To dlaczego wiekszosc tutaj napisala ze w pochwie jest luzniej i dlatego ciezej dojsc? A odczucia sa mniej intensywne? Nwet jesli tez jest przyjemnie to nie tak jak podczas masturbacji reka , hiszpana czy seksu oralnego. Zwiazana- ja nie staram sie niczego udowodnic, biore pod uwage calosc a nie trudno stwierdzic, ze pochwa podnieca panow najmniej fizycznie. Do tego pochwa ma naprawde malo zalet i malo oferuje w stosunku do reszty stymulacji . Jedni mowia, ze pochwa stymuluje tylko zoladz a trzon mniej, inni ze pochwa nie piesci zoladzi, nie sciaga napletka a masuje jedynie trzon. Piersi te wieksze maja to do siebie ze zacisnac sie mocno wokol penisa, sa delikatnieksze bo scianki pochwy delikatne sa na wejscu, dalej juz mniej. Piersi przylegaja rownolegle, stymuluka trzon i zoladz, jako jedyne potrafia dac taka stymulacje jak reka, czyli o******** napletek i wypchac go spowrotem na zoladz, co za tym idzie stymulacja jest na trzonie i zoladzi. Jaki wniosek? Ktos ostatnio porownal piersi do depikatnego jedwabiu, a pochwe jaka delikatna jedynie przy wejsciu i kawalek od. Usta, nie znieczulaja tak jak pochwa po jakims czasie poniewaz sa delikatniejsze. Aktywny jezykni ciasniej. Reka jest ciasna i ma wzzystko to co piersi, tyle ze piersi sa jej lepsza weesja poniewaz sa miekkie. Co tu mozna myslec? Jakie inne wnioski wyciagnac? A juz napewno pozytywne. Jezli cos stymuluje jedna czesc penisa a cos calego, i to mocniej to chyba z gory wiadomo ze pochwa jest slaba. Nigdzie nie napisalam ze mezczyzni nie lubia seksu klasycznego, bliskosc tez jest wazna. Pochwa nie daje odczucia ciepla, penis musialby byc zimny. Pochwa nie jest w stanie sciagnac skory, nie wiem jak ona dziala ale jest na tyle slaba ze nie obciaga. Fiesze sie ze tyle osob sie wypowiedzialo, mam nadzieje ze jeszcze ktos sprobuje ro rozwinac i wytlumaczyc tylko obiektywnie.

Gość gość
Panowie, czy w pochwie stymulacja nie jest na calej dlugosci, a w reka i piersiach tak?

Gość gość
Niech jakis Pan wytlumaczy

Gość gość
gość dziś Ok, odczucia w pochwie są BARDZIEJ intensywne niż z np. z ręką, ale ta intensywność nie jest skierowana na natychmiastowe rozładowanie - i bardzo dobrze, zwłaszcza dla was. Można się delektować kobietą i to jest cudowne. Ja jestem obrzezany i cały czas czuję pochwę a nie napletek i to też jest cudowne ;) Nigdy inna stymulacja nie zastąpi nam kobiety. Myślę, że podobnie wam nawet największy wibrator nie zastąpi żywego penisa ;)

Gość gość
No dobrze ale co to znaczy ze intensywniej jest w pochwie ale nie na szybkie rozladowanie, nie uniem tego zrozumiec. Teoretycznie intensywniej to przyjeniej. A jak w pochwie stymulacja wyglada, jest po dlugosci czy jakos miejscowa? Pochwa nie przylega rownomiernie, jak sie maja tutaj piersi? Dziekuje za odpowiedz, bardzo mi na tym zalezy. A czy hiszpan lub oral nadaje sie na szybkie rozladowanie? Glownie chodzi o sile uscisku?

Gość gość
Siła ucisku nie jest wbrew pozorom najważniejsza a miejsce stymulacji. Ano chodzi o to, że do wytrysku najłatwiej doprowadzić jak jest ciasno, mocno i szybko tylko i wyłącznie po żołędzi. Samo dochodzenie w ten sposób nie jest zbyt przyjemne ale praktyczne bo szybkie. Natomiast w pochwie jest wilgotno i główka ociera się o nią w różnych miejscach, zwłaszcza jak kobieta jest na górze i kręci kółeczka ;) To nie powoduje szybkiego orgazmu, ale za to dochodzenie do niego jest mega przyjemne. Sam orgazm ma tę samą siłę co przy np. masturbacji. Można to porównać do handjob tease - to dużo bardziej zmysłowe i przyjemne niż szybkie zwalenie konia :)

Gość Pitanio
Najbardziej lubię seks w wiadrze

Gość gość
"Siła ucisku nie jest wbrew pozorom najważniejsza a miejsce stymulacji. Ano chodzi o to, że do wytrysku najłatwiej doprowadzić jak jest ciasno, mocno i szybko tylko i wyłącznie po żołędzi. Samo dochodzenie w ten sposób nie jest zbyt przyjemne ale praktyczne bo szybkie. Natomiast w pochwie jest wilgotno i główka ociera się o nią w różnych miejscach, zwłaszcza jak kobieta jest na górze i kręci kółeczka oczko.gif To nie powoduje szybkiego orgazmu, ale za to dochodzenie do niego jest mega przyjemne. Sam orgazm ma tę samą siłę co przy np. masturbacji. Można to porównać do handjob tease - to dużo bardziej zmysłowe i przyjemne niż szybkie zwalenie konia usmiech.gif" Czyli chodzi o ten moment kiedy szybko rusza sie napletkiem po zoladzi? To podobno bardzo przyjemne. Kiedy jest ciasno dla zoladzi? Mocno - to znaczy ze liczy sie uscisk, naoletek.jest delikatniekszy od scianek pochwy i stymuluje zoladz caly czas, pochwa ja znieczula bo scianki sa mniej miekkie? Czyli w pochwie zoladz jest albo komoletnie bez stymulacji albo miejscowo? A co z trzonem? Czy to zoladz jest najczulsza i jej stymulacja daje wam najwieksza rozkosz ? Ktos tutaj ostatnio naoisak ze hiszpan jest podobny do stymulacji reka tyle, ze piersi sa miekkie. No wlasnie, piersi zachowuja to ze stymulowane jest pracie i zoladz, bo napletek jest obciagany i wypychany w dodatku sa miekkie i mozna je ciasno zacisnac. Co za tym idzie caly penis jest stymulowany, napewno jest to przyjemniejsze od seksu w pochwie. Zoladz tez ma ciasno i jest caly czas pieszczona. Jezeli w pochwa nie powoduje szybkiego orgazmu to chyba przyjemnosc nie jest na tyle duza i intensywna. Przynajmniej ja tak to rozumiem. Zreszta juz sama nie wiem, a jak wlasnie hiszpan czy usta sie tutaj maja. Wiem ze duze piersi sa napewno technicznie o wiele lepiej dostosowane niz pochwa. Daja to wszystko co reka tylko sa jest delikatniejsza wersja a za to i tak moze byc mega ciasno. W pochwie bedzie stymulacja albo trzonu albo zoladzi , rozne sa opinie ale wiem ze doznania sie nie rozkladaja.

Gość gość
Wg mnie napletek nie daje takiej przyjemności jak bezpośrednia stymulacja żołędzi. Pochwa jest bardziej wilgotna. Autorko, nie wiem jak Ci to wytłumaczyć ;) Nie, w pochwie jest przyjemniej ale dłużej się dochodzi, tak jest. Może to dziwne ale tak jest :P Oczywiście że żołądź jest najwrażliwsza, stymulacja trzonu to tylko dodatek. By mieć orgazm wystarczy sama stymulacja żołędzi.

Gość gość
Jak facet jest obrzezany to w pochwie jest mu jeszcze przyjemniej BO CZUJĘ POCHWE A NIE NAPLETEK.

Gość gość
cała ta dyskusja jest psu na budę warta i widać jacy to "eksperci" dyskutują. Wiadomo, które częśc***enisa są najbardziej wrażliwe a które mniej (najbardziej okolice frenum i korona, brzuszna część mniej) ale tak na prawdę wszystko jest bardzo indywidualne. U każdego faceta może być inaczej jeśli mówimy o sposobie pobudzania dłonią i ustami ale także dotyczy to pobudzania w pochwie i wówczas będą różnice w zależności od pozycji seksualnej jak gry mięśniowej kobiety (jeśli potrafi to robić). Po co się więc spierać na te tematy i toczyć beznadziejną dyskusję?

Gość ZameznaTola
No dobrze ale dalej nikt nie odpisal autorce o tym seksie hiszpanskim a wyglada jakby jej zalezalo. A temat wcale nie jest glupi, to bardzo ciekawe. Np moj maz nie potrafi opisywac a tez zawsze bylam ciekawa

Gość gość
odnośnie tego jak w ogóle pobudzać penisa zarówno w układzie z partnerka jak i podczas masturbacji tak aby zwiększyć przyjemność, wydłużyć orgazm i ew spowodować orgazm ze skurczami ale bez wytrysku albo wydłużyć czas do wytrysku co wydłuża orgazm polecam i panom ale także paniom zapoznać się ze wszystkim (uwagi, filmiki edukacyjne i opisy własnych doświadczeń) ze stroną tego małżeństwa. Jest wiele fajnych "ficzerów" i bardzo dobre poglądowe filmy https://www.reddit.com/user/VoyeurOfBliss/

Gość gość
Najbardziej podnieca mnie wytrysk jak mam robionego głębokiego lodzika ! Wtedy mi pulsuje a jest w ciasnym gardle przez co czuje ból kutanga przez kilka godzin. To jest z******te ! Polecam, tylko trzeba mieć kobietę ! PS: Każda może robić głębokiego loda tylko musi się przełamać i wytrzymać chwile bez oddychania.

Gość gośćtoa
To w piersiach tez bedziesz mial tak ciasno nie trzeba do tego gardla. Nawet ciasniej.

Gość gość
Dziekuje jednemu panu za powazne odpowiedzi i ze stara sie Pan cokolwiek wytlumaczyc. Jesli moze sie oan jeszcze raz odniesc do reszty moich pytan to bede bardzo wdziewczna. Dalej jednak w piersiach czy dloni oenis bedzie podobnie traktowany, piersi sa jednak miekkiem

Gość gość
Popatrzylam na sex inside i widac jak zoladz stymulowana jwst na wejsciu pochwy, po wejsciu glebiej o wiele mniej. I nie cala. Gora czesc zoladzi nie jest kompletnie pocierana. Napletek zostaje w miejscu. Czemu pochwa jest tak beznadziejna? Nawet jednej dobrej funkcji nie ma. Napletek pociera ja caly czas. Czy tom podczas masturbacji czy hiszpana. Zoladz jest najwazniensza u was, wiec usta czy hiszpan sa do tego idealne a pochwa nie. W piersiach napletek pracuje caly czas nawet jesli sa one mniejsze. Prosze niech sie ktos wypowie

Gość gość
Ja nie ogarniam

Gość gość
masz lęk przed penetracją więc już nie wymyślaj :-)))))))))))))

Gość gość
właśnie to uczucie śliskości i ciepła podczas penetracji c*pki jest podniecające ahem, gorącym narzędziem niejedną dziurkę można otworzyć