Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emangelista123

Zachowanie faceta po wspólnej nocy

Polecane posty

Gość emangelista123

Moja historia jest dość nietypowa. Spotykam się z facetem, który jest bardzo fajny z charakteru, ale po wspólnej nocy zawsze zachowuje się tak samo dziwacznie. Normalnie potrafimy ze sobą wychodzić na miasto/do parku, mamy codzienny kontakt. Ale gdy spędzimy razem noc, on na drugi dzień wstaje milczący, speszony - nie potrafi mi spojrzeć w oczy. A jak podwozi mnie pod dom, to zamiast pocałować w usta, całuje w policzek. Potem milknie i czeka, aż ja się pierwsza odezwę. Jak do niego napiszę tego samego dnia lub nazajutrz, to normalnie odpowiada. Potem już sam się odzywa. Ale jak ja nie napiszę, to będzie milczał jak zaklęty. Za pierwszym razem byłam przekonana, że chodziło mu tylko o seks. Sama milczałam 2 tygodnie, on także. Przyjaciółka namówiła mnie, żebym do niego napisała. Zrobiłam to, od razu się odezwał. Potem już sam się odzywał, były dalsze wyjścia. Do czasu kolejnej wspólnej nocy. Tutaj znowu ten sam scenariusz, poranne speszenie, buziak w policzek na pożegnanie i milczenie. Tym razem odezwałam się nazajutrz i wszystko wróciło do normy. Nie rozumiem tego zachowania, zaczynam się źle czuć z tym, że zawsze ja muszę pierwsza pisać. Takich sytuacji było więcej. Nie wiem, czy on gra na kilka frontów. Myślę, że nie. Bo jak przez dłuższy czas nie ma seksu, to potrafimy się regularnie widywać dzień w dzień. O co może chodzić?

Gość gość
Znałam też takiego i źle się to skończyło. Jak on ma na imię? Albo napisz jakiś szczegół bo za dużo podobieństw. Powiem ci tak.Facet się nie odzywa bo nie chce.Bo na boku jest jeszcze ktoś. Jedzie na kilka frontów A potem się zastanawia jak to obejść wszystko.Gdy ty myślisz ze on się Ciebie wstydzi,on szuka w głowie wymówki dla drugiej co jej powie gdzie był. Napewno nie raz się zamyslil,zamilkł,spóźnił się,przełożył coś, albo długo myślał nad odpowiedzią. Facet który kocha,poza da nie całuje w lico,czy czoło. Nie odzywa się bo ma Cię w d***e.Dowiesz się tego szybciej niż myślisz

Gość gość
Jesteś jakąś głupią.Facet któremu zależy staje na głowie i co chwila dzwoni by sie spotkać, zobaczyć, pogadać. Ty go wyciagasz,to z braku laku idzie,albo ma jeszcze inną ale po drodze zaliczy jeszcze ciebie bo czemu nie.Jest też taka opcja ze ma tysiąc koleżanek i żadnej nie odmówi niczego by sie nie obrazila.Takich też sporo pajacow

Gość gość
21.04 tez tak myślę

Gość gość
Jesteś tylko jego opcja

Gość gość
dałaś mu pewne na pierwszej randce i traktuje cię jako przedmiot wiadomo od czego ;) a jak się was przestrzega, by poczekać z seksem i sprawdzić na czym facetowi tak naprawdę zależy, to nie słuchacie.