Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi...

Polecane posty

Gość gość

jestem nadwrazliwa, inni mowia o mnie 'dziwna, inna'no tak, dla nich tak bo nie rozumieja tego. Czasami mialam przeblyski bycia normalna , nie wiem co mialo na to wplyw ale na palcach reki moge te dni zliczyc i naprawde lepiej mi sie zylo. Strasznie mi z tym zle a i ludzie tego nie akceptuja. :(Mam idealy, zasady... nie pasuje do tego swiata.

Gość Stary Dziad
Je tez

Gość gość
Jesteś melancholiczką, ja też tak mam. Jestem melancholikiem. Rozumiem Cię. Ile masz lat?

Gość gość
Po czym wnosisz że jest melancholiczka? To nie są synonimy.

Gość gość
Rozmyśla, popada w melancholię, przeżywa ból istnienia.

Gość gość
Melancholiczka moze w jakims stopniu tak, po czesci sangwinikiem. Interesuje sie troszke psychologia.Lat mam 23 a Ty?

Gość gość
Ludzi nie obchodzi czy ktoś jest melancholikiem czy cholerykiem. W pewnych sytuacjach trzeba się po prostu dostosować a nie przeżywać byle g****o. Od tego powinien każdy mieć 4 ściany swojego domu. Trudno się dziwić ludziom że nie rozczulaja się nad każda p*****la jak nadwrażliwcy. Rozumiem tych ludzi ale z drugiej strony muszą też innych zrozumieć i że reagowanie np. płaczem w jakiejś sytuacji może irytować. Zwłaszcza gdy jest się osoba dorosła. Takie życie. Dostosuj się lub gin.

Gość gość
Mam 25 lat. Interesuję się :) Masz rację, ale na pewno masz coś z melancholika.

Gość gość
Miało być: też się interesuję*

Gość pasożyty mają czas
macie kur*wa za dużo wolnego czasu na "myślenie", brać się do roboty i czasu na durnoty nie będziecie mieli i kwestionowanie egzystencji, palma wam odbija z nic nie robienia, tyle

Gość gość
jak ktos ma miliony to nie musi pracowac. tylko biedni to robia

Gość gość
pasożyty mają czas dziś Co ma pracowanie do tego? Jak się pracuje, jest to samo. Niestety niektórzy lubią mieć pewne rzeczy poukładane, dużo rozmyślają, mają częste napady depresji, tacy już są. Tak samo jak są cholerycy którzy zanim pomyślą o jednym zrobią drugie bo nie lubią rozmyślać o ważnych kwestiach i którzy w porównaniu do melancholików totalnie nie mają rozwiniętej duszy, nie odczuwają głębszych uczuć. Jesteśmy różni i tyle.

Gość gość
03.16... Bardzo ciekawe.Naprawde :) pisz dalej :) z checia poczytam ;) :)

Gość gość
Smutno mi ponieważ mam kapcia i nie wiem czy sama przebiłam czy ktosi mi wentyl podkręcił :)))?proszę o radę Pana jeśli mogę ?Kurde ale Ci sąsiedzi to mnie prześladują chyba mają mnie za psychcznego.

Gość gość
Najlepsza odp.to ta od pasożytów .Haaa

Gość gość
3:16 Pisanie o cholerykach że mają słabą rozwinięta duszę i brak uczuć pokazuje jak marna jest twoja wiedza... W ten sposób się podbudowujesz o swoją wyjątkowość podkreślasz? Tak to wygląda.

Gość gość
Jedno jest pewne-zdanie ktore uslyszalam : o ile choleryk potrafi wygrac bitwe, tak melancholik wygra wojne. Choleryk nie jest tak inteligentny, dokladny i przebiegly jak melancholik.

Gość gość
Siła rzeczy nie będzie dokładny skoro jego dzień polega na ciągłym rozmyślaniu nad egzystencja i życiem biedronki chodzące po parapecie...

Gość gość
nie przesadzaj :)

Gość gość
Ocho :) wojna pomiędzy melancholikami i cholerykami :D No to dawajcie :) jedziemy z koksem :p ja jestem po środku obu i kto jest lepszy ode mnie :p :D

Gość gość
Temperament jest cechą niezależną od inteligencji i każdy typ sprawdza się lepiej/gorzej w innych sytuacjach. Nie ma czegoś takiego jak lepszy/gorszy typ. No i każdy z nas ma cechy każdego temperamentu, tylko cechy 1 typu zazwyczaj dominują bardziej, ale też niekoniecznie w dużym nasileniu. Na pewno czyste typy temperamentu (gdzie ta dominacja cech 1 typu jest b.mocna) są ciężkie, bez względu na typ, bo każdy typ ma niełatwe cechy.

Gość gość
Bo chodzi o to jak ktoś tyka twoje mienie np.rower przestawia bo jemu to przeszkadza a ja po prostu nie mam siły jego targać.O co jemu chodzi ..nikomu nie przeszkadza bo jest dost.

Gość gość
gość dziś No ten choleryk który myli melancholię z nieróbstwem na pewno nie ma zbyt mocno rozwiniętej empatii.

Gość gość
mnie też smutno

Gość gość
i to od dłuższego czasu