Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o rady. pierwsze odchudzanie w zyciu

Polecane posty

Gość gość

Hej. Bardzo prosze o podpowiedzi. Nigdy sie nie odchudzalam,zawsze bylam szczupla 160 nie przekraczalam 50 kg. Teraz troche mi przybylo zima faktycznie troche podjadalam wiecej teraz waze 57. Chce schudnac bo sama widze po sobie ze niedobrze wygladam. I tu pytanie. Taka mam koncepje. Rano sniadanie np kilka kromek ciemnego pieczywa z wlasnym twarozkiem. Nast posilek ok 13 salatka ( salata lodowa,pomidor,ogorek i w zaleznosci jaki dzien to grilowany kurczak,jajko na twardo albo ser bialy). I to wszystko. Oczywiscie zero slodyczy,smazonych rzeczy i tlustych,bialego pieczywa. Jak mnie bardzo napadnie chec na cos slodkiego to mam mieszanke studencka to na raz mala garsc. Bede pic sok pomidorowy i duzo wody. Czy na takiej diecie schudne i ile moge zrzucic w miesiac?? Jestem zielona,bardzo prosze o rady.

Gość gość
gość dziś będziesz spadać z wagi bardzo wolno

Gość gość
gość dziś jeśli chodzi o mnie to zacznij biegać i ćwiczyć basen albo ćwiczenia w domu

Gość gość
za mało jedzenia, dwa posiłki dziennie też za mało. Schudniesz, ale będzie jojo. Musisz jeść 4-5 razy dziennie małe porcje

Gość gość
czemu wolno?? to co powinnam zmienic?? Niestety basen i jakies silownie odpadaja,niemam zwyczajnie czasu na to. Pracy niemam siedzacej,raczej fizyczna. Wiec czaly czas jestem w ruchu. Co jeszcze dodac z mojej diedy albo wyeliminowac?? Wczoraj zjadlam tylko sniadanie i wypilam jedna kawe (cukru nie uzywam wogole) potem sama wode. Dzis dzien zaczelam od 4 kromek ciemnego chleba ze slonecznikiem z serkiem bialym chudym z czosnkiem. I jak dam rade to salatke juz odpuszcze.Zrobilam ja w razie wu.

Gość gość
Ok...czyli rozdzielic to co napisalam na kilka porcji?? I bedzie dobrze??

Gość gość
Facet 190 cm 97 kg W ciągu dwóch tygodni zrzuciłem 6 kg Jaka dieta? Żadna, jem wszystko co jadłem tylko w mniejszych ilościach, zamiast 6 posiłków dziennie 4, w tym 1 lekki. Teraz ważę 91 kg i dalej spada.

Gość gość
No i bede przegryzac 1 marchewke dziennie surowa a rano wypijac szklanke wody z octem jablkowym. Moze cos sie ruszy

Gość gość
pamiętaj, podczas głodówki, bo to co zaprezentowałaś to głodówka a nie racjonalne żywienie, możesz schudnąć, ale Twój organizm zamiast nauczyć się prawidłowego odżywiania, zapamiętuje gorsze czasy. Gdy zaczniesz jadać normalnie, a nie sądzę, żebyś dała radę całe życie jadać tylko śniadania i pić wodę, będziesz tyła i to 2x więcej. Po pierwsze 4/5 posiłków dziennie, małe porcje. Może się okazać, że na początku wpadnie Ci jeszcze parę kilo, ale jak w tym wytrwasz schudniesz. Bez tego nic nie zrobisz, naucz się jeść

Gość gość
Dla mnie bardzo ważne jest to że dzięki Slimunox w końcu udało mi się schudnąć.Nie twierdzę że jest to w 100% jego zasługa bo również byłam na diecie.Ale według mnie bardzo wspomógł cały proces odchudzania.

Gość gość
Może tyle ile ja schudłam dzięki Slimunox to nie jakiś wielki sukces bo zrzuciłam 10 kg,Pewnie było by więcej gdybym stosowała się do zasad kuracji i regularnie ćwiczyła.Niestety zaniedbałam to ale uważam żę schudłam sporo.

Gość Klara220
W życiu nie przechodź na tzw. dietę "mniej żreć" bo tylko osłabisz organizm. Lżejsze jedzenie jak najbardziej okej ale raczej 5 posiłków musi być. Ja też stosowałam iqgreen, pomagał mi na ciągłe podjadanie i polepszył metabolizm. Jak na razie minus 10 kilo w 3 miesiące. Jeśli masz ochotę to też trochę się poruszaj.

Gość gość
Polecam www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w drodze do wymarzonej sylwetki

Gość gość
Slimunox działa chociaż wątpliłam. Wprawdzie to jeszcze nie koniec kuracji, ale sam fakt, że straciłam 14 kg 2 miesiące jest już dla mnie czymś niesamowitym. Gdyby tylko udało się to wszystko utrzymać po kuracji... Inne życie!

Gość Paula090
Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: http://www.igortreneronline.pl