Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie dziewczyny to pudernice

Polecane posty

Gość gość

Bez tony makijażu nie wychodzą z domu, bez tej tapety jesteście brzydkie jak noc, naturalnie piękne są hiszpanki, Kolumbijki a wy to zwykle paszczaki jestescie

Gość gość
Jak ktoś ogląda małoambitne seriale kolumbijskie to jego perspektywa widzenia jest taka sama.

Kurde no. Wdało się. Przed tak przenikliwym umysłem nic się nie ukryje, dlatego zaoszczędzę Ci czasu, i powiem prawdę: tak naprawdę Polki to Reptilianki. Tylko nie mów nikomu, bo się wyda!!!!1111!!oneone!1

Gość gość
A polscy faceci przystojni jesteście?

Gość gość
11.19 przystojni czy nie kwestia gustu, ale przynajmniej nie mówimy o sobie ze jesteśmy najpiękniejsi na świecie, tak jak mówią dziewczyny ze niby Polki to najpiękniejsze kobiety na świecie. Hahaha chyba w wyborach miss pasztetow

W zasadzie nie my to o sobie mówimy tylko obcokrajowcy tak mówią. My co najwyżej powtarzamy ich osąd. Jest Ci przykro, że o Tobie nie ma takich opini? #smutek

Gość gość
Niestety autor ma rację, przyznaję to z bólem. Wystarczy wyjść na ulicę, by zobaczyć pasztety z tapetami na ryju, które uważają się za księżniczki. W tych swoich tlenionych łbach niestety też mają nienajlepiej poukładane. Zazwyczaj zalega tam siano, ewentualnie troty:p

Gość gość
Umawiaj się z Hiszpankami i Kolumbijkami

Gość gość
Już widzę te tabuny Hiszpanek i Kolumbijek rzucających się na tego ciecia :D.

Gość gość
Kilo szpachli na ryj dany ze siedzicie na kafeterii?

Gość Bicu
Niech o siebie dbają, lepsze to niż gdyby miałyby być zadbane.

Gość gość
Problem jest taki ze faceci lecą tylko na wygląd kobiet gadacie ta taka ta taka tylko ze jak juz się pojawi taka farbowana blond kųrwa po solarium z tona tapety na ryju w mini to kūrwa lecicie jak psy w****** taki powie d***** sami mówicie ze ten sex jest przyjemny a nawet jak by tak było to dlaczego się nie szanujecie skoro oboje to lubicie czy naprawde jesteście tacy tępi czy udajecie? mówicie ze kobieta się puszcza a facet juz nie ? myślcie logicznie durnie i co do wyglądu jeszcze lecicie na wygląd a nie mozna raz polecieć na charakter kobiety a taka blond lala na auta i kasę tylko leci !!!

Gość gość
Mówi tak jak by wszystkie znał

Gość gość
To czemu tak trudno znaleźć w Polsce ładna dziewczynę bez makijażu? Coś ten mit o urodzie słowianek legł w gruzach

Gość gość
serial pod tytułem: "wojny polsko-polskie, damsko-męskie" odcinek 1546786

Gość gość
Do 15:59 ty buraku nigdy nie widziałeś Niemki więc nie za ieraj głosu

Gość gość
dziś Niemki wcale nie są brzydkie - to mit. Polki też są ładne, porównywalne do Niemek urodą. Najpiękniejsze to są Ukrainki i Ruskie i to im trzeba przyznać.

Gość gość
Jeżeli jakiś kretyn pisze że Niemki są ładne to znaczy że nigdy nie był w Niemczech ani nie widział Niemki no z w wyjątkiem Angeli Merkel. Wiedz idioto że Niemki widzę na co dzień i Polki są o stokroć ładniejsze nawet te nie grzeszące urodą. Czasami myśle że te wszystkie polskie stare panny w Niemczech znalazły by całkiem sensownego faceta

Gość gość
Ale z jednym się zgodzę Ukrainki i Rosjanki są rzeczywiscie urodziwe, ale nie Niemki,

Gość gość
Co mnie obchodzą Niemki? Mówię o Polkach które uroda nie grzesza, a każda uważa siebie za 7 cud swiata

Gość gość
Chodzę bez makijażu nawet na ulicy i nie mów ze wszystkie sa

Gość gość
14:56 Las rąk :D:D

Gość gość
Jak kobieta z innego kraju zobaczy jacy jesteście chamscy i poczuje wasz smród to już jej się odechce gdzie wy do Hiszpanek one gardza takimi odpadami jak polscy faceci

Gość gość
To wypad do Hiszpanii, do, jakoś żadna Hiszpanka na ciebie nie leci

Gość gość
Tak się składa ze jestem w związku z hiszpanka, i widzę wasze zazdrosne spojrzenia poleczki, żal wam dupę ściska ze hiszpanka jest taka piękna a wy to takie bezkształtne pasztety

Gość gość
Jak tej twojej hiszpance na starość wąsy urosną po pas, a dupa rozedmie się do rozmiarów szafy gdańskiej, to inaczej zaśpiewasz :D. Zresztą i tak myślę, że jedyna hiszpanka, jaka by chciała cię dopaść, to grypa.

Gość gość
Znam kilku facetów polskich z żonami zagranicznymi. Wiecie czym się różnią od Polek? Oni gustują w białych europejkach, a Polki w czarnuchach i ciapakach na socjalu ahahahah :D

Gość gość
Jestem Polką i zdecydowanie NIE gustuję w żadnych ciapakach albo czarnych, tak że proszę nie przelewać swoich frustracji, wynikających z braku powodzenia, na wszystkie Polki.

Gość gość
dziś Nie mam problemów z powodzeniem. Jak chcę jakąś poderwać to zazwyczaj mi się udaje :)

Gość gość
No to w czym problem?