Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko młodzi są przystojni

Polecane posty

Gość gość

Zauwazylam, ze (przyjamniej w moim mieście) tylko faceci w wieku 18-22 lat są przystojni, maja ładne, swieze rysy twarzy, natomiast ja mam 26 lat i faceci w moim wieku i starsi to jakąś porażka :(. Buraczane brzydkie twarze, łysina, piwne brzuchy. Rzadko można spotkać faceta 25+ który byłby nawet W MIARE przystojny i zadbany. No a nie będę brać się za 5 lat młodszych od siebie chociaż bym chciała bo niektórzy mi się podobają ale to jeszcze ,,gowniarze" dla mnie... Godze się powoli z tym ze zostanę sama, Nie będę z nikim na sile. Wyglad jest wazny zarowno dla mezczyzn jak i kobiet, sam charakter nie wystarczy, musi byc chemia. Zaraz tutaj zleca się prawiki którzy będą pisać ze szukam modela. Nie prawda! Nie musi byc superprzystojny, z mięśniami, opalony z idealna twarza. Może mieć jakieś niedoskonałości np garbaty nos ale musi mieć to coś co mnie przyciagnie (najczęściej cos w oczach),a obecnie nikt mnie nie pociąga, rzadko kiedy ktoś mi sie podoba, coraz rzadziej. Kobietki, macie podobne odczucia?

Gość gość
coś w tym jest, ale nie przesadzaj, że tylko do 22 lat.

Gość gość
To mnie jeszcze nie widzialas, zawsze 10-15 mniez zwygladu mam i za takiego mnie maja. Oprocz tych z portali bo mysla ze liczba to juz dziad.

Gość gość
Fakt , że niewielu jest atrakcyjnych starszych mężczyzn. Jednak zdarzają i tacy po 40. Prawdziwe ciacha, zwracam na takich uwagę bo to mój przedział wiekowy:-)

Gość gość
Pełno obszczymurków 20 letnich jest co piwo piją i im w tym wieku brzuchy rosną, nawet bym mu nie dał że ma 20 lat :D

Gość gość
Ja mam 25 i jestem przystojny, wyglądam na 18