Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś ciągle rozkopuje grób mojego kota!

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące temu zmarł mi 20 letni kotek. Był ze mną od urodzenia (też mam 20 lat), więc byłam z nim bardzo zżyta. U nas w mieście nie ma cmentarzy dla zwierząt, a utylizacja u weterynarza odpada, bo przeciez to nie był śmieć, a mój zwierzęcy przyjaciel, który towarzyszył mi całe życie! Zakopałam więc kotka w lesie za osiedlem, grób przykryłam większą płytą betonową, którą tata przyniósł mi z budowy, by nie wykopały go leśne zwierzęta. Kilka dni po tym, ktoś wykopał mojego kotka, znalazłam go obok grobu, tata zakopał go z powrotem. Sytuacja powtarzała się 3 razy. Kilka tygodni był spokój, a dziś rano znów tato znalazł Mruczka obok grobu i się zdenerwował, bo co za idiota wykopuje rozkładające się ciało kota?! Doradzcie, co z tym zrobić? Czy może przenieśc go w jakieś inne miejsce? Jak można temu przeciwdziałać? To aż obrzydliwe, ze ludzie robią takie rzeczy, że rozkopują groby i rozkładajace się ciało z niego wyciągają. Jak temu zaradzić?

Gość gość
A grób ma krzyż?

Gość gość
Żadnego krzyża nie ma, przecież to symbol wyznaniowy. Jest tylko betonowa płyta dosyć ciężka.

Gość gość
:( może spal szczątki kotka i trzymaj to w domu?

Gość gość
Czemu w ogrodzie go nie zakopiesz ? :/