Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam robić :(

Polecane posty

Gość gość

Witam.. ciężko to pisać wszystko.. mam 25 lat mój partner jest straszy odemnie o 10 lat.. Mieszkamy razem już 8 miesięcy. . ale zrobił się oschły nie jest czuły sex to jest raz w tygodniu.. jest tak że mi odmawia i to nie było raz czy dwa.. a to dziwne bo zawszę baba odmawia facetowi.a wcześniej było kilka razy dziennie . Zaczęły do Niego pisać koleżanki.. o które rzekomo mam nie być zazdrosna i nic one dla niego nie znaczą. . Coś mnie korciło ostatnio i wzięłam jego laptopa a tam w historii jakieś zdjęcia z google. Weszłam i doznała szoku... Nagie zdjęcia tych koleżanek.. cycki dupa itp... niby zdjęcia stare . Dawno zapisanie. Ale znalalzam coś gorszego.. filmiki jak masturbuje się do tych zdjęć. I to filmiki już nagrane będąc zemną... Doznałam szoku aż wymiotowałam... Wiem że nie powinnam grzebać w jego rzeczach w przeszłości... Ale czułam że coś nie jest tak.. czuje się strasznie.. gadałam z nim to dostałam op*****l.ze nie powinnam wracac do pszeszlosci itp... A dziś już nie wytrzymałam i powiedziałam że widziałam te filmiki i wiem czemu on nie chcę mnie ru** bo woli konia walić przed zdjęciami panienek... :( No porażka normlane mam mętlik w głowie i nie wiem co mam robić.. czuje się tak jakbym dostała po mordzie. Obiecywał mi niewiadomo co... Co Wy o tym myślicie . Bo ja już sama nie wiem co mam robić jak postąpić . Ale to jest chore...

Gość gość
Bo cię zdradza i mu starczy raz w tygodniu i uważaj na niego bo cię jeszcze czyms zarazi

Gość gość
Chyba walenie kuca do zdjęć koleżanek badać z kimś w związku nie jest normalne.. ja się męczę psychicznie.. zdradzać nie miał by kiedy raczej bo mieszkamy razem po pracy odrazu do Domu.. chodź byłam teraz w szpitalu to nie wiem co on wyprawiał :( ale sam fakt który facet woli konia walić na tle zdjęć nie moich... Niż współżyć. Partnerka...