Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopiero Pokolenie 2 połowy lat 90tych ma straszne wyj****e na opinię

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem z samej końcówki lat 80-tych i raczej otaczam sie takimi ludzmi lub tymi z początku lat 90-tych, ale uważamże bardzo się różnimy w mysleniu od tych z 2 -połowy lat 9\tych których poznałem na 2 studiach, u nas pewnych rzeczy nie wypada, a ci z 94+ są straszne arogancy i bezczelni sk***esyny niczego sie nie wstydzą! Kto to k***a widział żeby wrzucać zdjecia z każdą kolezanką a bawet sic! Kolegą w uscisku??? Dlaczego ci gimbazowi ksieza mają tez fotki z kobietami... Ja mialem mozliwosci co prawda w moim dziecinstwie to wszystko raczkowalo zapisac sie tu czy tam ale zważałem na hierachie siły, a te smarkacze pchają się wszedzie gdzie sie da od razu żyją na strasznym bezczelu!!!

Gość gość
LOL a przed chwilą był tu gdzieś wątek, że to kobiety nienawidzą wszystkich dookoła. Widać to domena naszego narodu, nie płci. Ktos ci zabrania żyć jak oni? Nie, ktoś ci zabrania żyć jak żyjesz? Nie. No dlaczego chciałbyś zabraniac innym czegokolwiek

Gość gość
Bo mogą. Ty nie mogles więc tak nie robiłeś. Oni mogą, więc robią. Życie dało im większego farta niz Tobie że urodzili się w lepszych czasach

Gość gość
Macie racje kiefys presja społeczna była ważna i odnosze wrażenie ze mamy to tak wryte w psyche że dopiero ci 24 i młodsi sie niczym nie przejmują...

Gość gość
A czemu mieliby się przejmować.to jest normalne zdrowe podejście, każdy psycholog to potwierdzi. Właśnie kiedyś było p******e myślenie, trzeba było się podporządkować masie ludzkiej bo inaczej foch że masz czelnosc zrobić coś inaczej! I broń boże mieć lepiej przez to! Ooo, to wtedy byłeś złem wcielonym. Bo miałeś lepiej niż inni. Prawa polaka: 1.prawo wp*****lnia się do życia innych, 2. Prawo do oceniania na głos życia innych 3. Prawo do rozkazywania innych jak mają żyć 4. Prawo do oburzaniA się jeśli ktos robi coś inaczej niż ja

Gość gość
To ja dalej jako gosc z koncowki lat 80-tych stosuje Prawa Polaka :D Ale prawdą jest ze gimbaza jest bezczelna