Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez PIS kobiety w Polsce czeka katastrofa.

Polecane posty

Gość gość

Pierwsza katastrofa nastąpi jak te wszystkie dzisiejsze mamuśki, którym dzisiaj "nie opłaca się" iść do pracy bo tyle co pensja to one dostają na swoj****chory z 500+ nagle w wieku około 50 lat zostaną z ręką w nocniku. Dzieci wyrosną, dotacja się skończy i nagle stara krowa nie ma z czego żyć, g... umie i do żadnej pracy się już nie nadaje. I tym oto sposobem politycy pomnożyli patologię. Czego my chcemy od Ruskich czy Niemców jak sami gnamy ku samozagładzie.

Gość gość
Predzej ruskich i niemcow zabraknie a Polacy przejma ich kraje z rak muzulmanow.

Gość gość
No, ale przecież zostanie jej chłop, a PiS właśnie dąży do tego żeby kobiety wróciły do zacisza domowego, rodziły dzieci taśmowo i były 100% uzależnione ekonomicznie od męża.

Gość gość
Wtedy wróci porzadek świata, jedyny słuszny, ustalony przez Kościół i księży

Gość gość
gość dziś Wtedy wróci porzadek świata, jedyny słuszny, ustalony przez Kościół i księży xxx To nie jest słuszny porządek ani jedyny,to zwykła wegetacja

bo tyle co pensja to one dostają na swoj****chory z 500+ nagle w wieku około 50 lat zostaną z ręką w nocniku x a gdzie tu wina pisu? jak Ci ktoś g****o daje do jedzenia to żresz a potem go oskarżasz, że Cię brzuch boli?

i nagle stara krowa nie ma z czego żyć, g... umie i do żadnej pracy się już nie nadaje x naprawdę? NAPRAWDĘ???? wg Ciebie i Twojego dziadka Adolfa arbeit macht frei w XXI wieku?

Gość gość
ale to właśnie polska dołączyła do krajów gdzie ten zasiłek jest już dawno w Niemczech 194 euro na pierwsze i drugie dziecko 200 euro na trzecie dziecko 225 euro na każde kolejne dziecko

Gość gość
Wegetacja kobiet, ale co księży to obchodzi skoro to mężczyźni. Ważne żeby im było dobrze. A kobieta zajęta gromadka dzieci, i bez pieniędzy to pokorna i wystraszona kobieta, która już nikomu nie zagraża, panowie mężowie moga wtedy rządzić wszystkim i korzystać z życia.

Gość gość
Tylko nie kazdy ma dzieci a z drugiej strony normalnie myslacy ludzie maja jedno max dwoje w tych czasach Dla mnie moga miec i po 1000 plus wali mnie to ja nie mam dzieci nic id nikogo nie chce robie sam na siebie Nie ma co sie czepiac PISU jesli jakies dziecko nie bedzie glodne bo dostaja 500plus to dobrze PO nic nie zrobilo dla ludzi Tylko chore umowy smieciowe i pelno afer Teraz moze jak beda mniej zarabiac poslowie zaczna myslec o ludziach jak musza zyc za marne grosze

Wegetacja kobiet, ale co księży to obchodzi skoro to mężczyźni. Ważne żeby im było dobrze. A kobieta zajęta gromadka dzieci, i bez pieniędzy to pokorna i wystraszona kobieta, która już nikomu nie zagraża, panowie mężowie moga wtedy rządzić wszystkim i korzystać z życia. x o tak, ten patriarchat jest okrutny:D:D:D:D:D:D:D

a gdzie tu wina pisu? jak Ci ktoś g****o daje do jedzenia to żresz a potem go oskarżasz, że Cię brzuch boli? x ja tak robię ;)

Gość gość
A nie jest? Skoro nie jest to poddaj się mu, i zacznij żyć 100 zależnie od faceta, ciekawe po którym razie proszenia o pieniądze na podpaski polegbiesz. Bo może nie wiesz ale wg kościoła to face t ma rządzić w domu, czyli kasę też trzymać. Ciekawe czy ty wg kiedykolwiek próbowałaś rozmawiać z księdzem na temat ról w rodzinie. Bo ja wielkrotnie miałam okazję plus p******e nauki przedmalzenskie gdzie omawia się budowę twojej cipki z obca baba i dowiadujesz sie że od antykoncepcji cię chłop zostawi i to twoja wina będzie