Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noworodek w domu, a kurz! Dużooo kurzu!!! Jak to zrobić??!!

Polecane posty

Gość gość
Ta, dla kobiety po cesarce to świetna rozrywka, wycierać na kolanach podłogę pod komodą i odkurzać meble... Kurcze, połóg jest w jakimś konkretnym celu. Tak czy inaczej, powodzenia autorko i zdrowia dla was obojga :)

Gość gość
Dobrze, że ten kretyn twój mąż, poszedł po rozum do łba i wróci szybciej. Tak naprawdę, to już powinien tu być

Gość gość
Jak tam autorko???? Daj znać :)

Gość gość
autorka pewnie pod nozem :) troche czasu zejdzie zanim nam odpisze , trzymam kciuki za autorke i maluszka

Gość gość
To provo 1/10, nikt nie jest sam i nie jest tak głupi, gdybym mogła dałabym takiej w ryj.

Gość gość
12:34 ja bym Tobie dał! i w ryj i do ryja też!

Gość gość
12:40 Zapomnieli cię znieczulić przy tym CC, a zapomnialam, świni nie znieczulaja

Gość gość zażenowany
Jak to jest, że w realu nie ma albo ja nie znam tak wulgarnych, obrzydliwych kobiet ? Wy naprawdę macie jakieś problemy emocjonalne, tak się pruć, ubliżać, wywyższać potrafią tylko baby z magla albo z piekła rodem. Wstyd.

Gość gość
To ja nie wierzę w te bzdety i ktoś chory na głowę, chce zwrócić na siebie uwagę, taka opowieść nie trzyma się kupy , był remont a bidula że szpitala sobie poradziła,, teraz nie umie poradzić sobie z kurzem, a tatuś 2 tygodnie po porodzie przyjedzie, koleżanek też nie ma, z lasu wyrwana lub uprowadzona z seraju, kurfa, po mordzie jej się nalezy

Gość gość
W realu takich nie ma , bo to jest jedna tylko i tutaj wymyślą tematy z dopy, bo w realu jest nikim a tutaj może być kimś.

Gość gość
Prosze Cie nie sprzataj sama ! O ile po zwyklym porodzie by sie dalo pewnie tak po cc nie ! Ja nie posluchalam wparowalam do domu 5 dni po cc wypilam kawe i poszlam myc podloge na kleczkach... tez myslalam ze bede taka twarda i silna dam rade dobrze się czulam

Gość gość
kurfa, po mordzie jej się nalezy Właściwie to nie magiel, to rynsztok. Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania, nawet jeśli uważasz, że historia zmyślona. A tam...szkoda strzępić język. Bawcie się we własnym sosie. Przyszłej mamie życzę szczęścia. Miałam cc, sama raczej nie dasz rady sprzątać tuż po powrocie do domu.

Gość gość
Autorka nie zlecila sprzatania firmie bo kradna ,a inna firma robila remont jak lezala w szpitalu i nie bala sie ,ze ja okradna albo zrobia remont byle jak. Glupoty pisze, zeby sie pouzalac nad nia jaka to biedna, samotna.

Gość gość
A skąd wiecie czy w czasie remontu nie było np. męża? Przecież nie spędził za granicą całej jej ciąży! Tutaj to same jasnowidzki. Powodzenia autorko 🌻

Gość gość
Przecież to napisał facet :D Wyraźnie jest, że podałby Ci do ryja :P

Gość gość
Tutaj nie trzeba byc jasnowidzem, aby stwierdzić p*****lnięta sucz, co zmyśla i wciąga w kanał ludzi, nie dziwię się tym co mają ochotę takiej wpiertolic.Durne to i myśli że wszyscy są durni.

Gość gość
Ty masz cos z deklem? ? Widze ze tak :o Co ty piertolisz :) w jaki kanal ludzi wciaga, wiesz co to znaczy kogos w kanal wciagnac? Co najmniej jak by ludziom brudna heroine sprzedawala a nie zwykly temat na kafe zalozyla, nawet jesli to fejk , serio jesli temat na kafe wpedza ciebie w kanal, to jak ty miernoto dajesz rade w realu

Gość gość
S********j, cwoku, idź lepiej na dwór, łeb wywietrz

Gość gość
15:29 A ty wiesz co to real