Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto czekać na kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Czy warto czekać na kobietę, która wyraźnie była mną zainteresowana, ale niestety za bardzo kocha swojego byłego i postanowiła do niego wrócić? Bardzo ją kocham i ona jest tego świadoma. Cały czas mam nadzieję, że jednak się rozstaną. Bardzo do siebie pasujemy, ale niestety zabrakło nam czasu. Kiedy zaczynało między nami iskrzyć, to jej były postanowił zrobić wszystko, żeby ją odzyskać

Gość gość
No pewnie że czekać, łazić za nią non stop, adorować itd

Gość gość
Gadanie kafeteryjne bez ładu cis bym chciał cis nie wiem a coś tam jest pitu pitu dla naiwnych

czasami jak sie odpusci, to wraca... ale trzeba naprawde odpuscic. oczywiscie mozna to tez rozegrac, aczkolwiek nie o to Ci chyba chodzi. Odpusc. zajmij sie soba i badz szczesliwy. Zobaczysz co sie stanie, to jest jak magia - dziala w dwie strony :)

Gość gość
Nigdy z tobą Nie bedzie.Gdyby chciała to by Ciebie wybrała. Skoro jest z innym to nie masz na co liczyć I bujać w obłokach .Choć w sumie możesz... bo tylko to ci zostało. .

Gość gość
Nigdy z tobą Nie bedzie.Gdyby chciała to by Ciebie wybrała. Skoro jest z innym to nie masz na co liczyć I bujać w obłokach .Choć w sumie możesz... bo tylko to ci zostało. .

Gość gość
Czy było to tutaj na kafeterii?

Gość gość
Zadzwoń do mnie

Gość gość
ahahahahahhaaaaaaa omg bwahahahahahaaaaaaaaaaaaa chyba umrę ze śmiechu

Gość gość
najtrudniej jest odpuścić, bo wiesz że może jeszcze jest szansa i dlatego coraz bardziej się starasz

Gość gość
mialem podobnie ale u mnie zwyciezyl rozsadek. Zdalem sobie sprawe ze czekanie az sie rozstanie moze zakonczyc tym ze zrobi sobie po jakims czasie dzieciaka a ty glupi bedziesz czekac. Chyba ze nie przeszkadza ci czekanie roku lub dwoch i bycie dla kogos kolem ratunkowym w razie wpadki i robienia na jej bekarty. Daj sobie siana albo walcz o nia od razu by rzucila tamtego albo nigdy nie bedzies tym pierwszym. No chyba ze wyraznie jest z tamtym a ty robisz za durnego przyjaciela. Jak dla mnie poszukaj sobie innej fajnej dziewczyny nie znajdziesz a ona jakims slepym trafem nie zrobi sobie bekarta ani nie wezmie slubu to bedziesz mial okazje jak nie to masz szanse spotkac inna super panne.

Gość gość
Nie spokojnie, ona ma bardzo duży szacunek do mnie. Nie wykorzystuje mnie, ani nic z tych rzeczy. Od kiedy wróciła do tego faceta to zerwała ze mną kontakt, bo jak powiedziała, nie chce dawać mi nadziei i chce żebym ułożył sobie życie. Ja tylko cały czas liczę, że skoro już raz się rozstali to może ten związek nie wyjdzie, zwłaszcza że wcześniej w tym związku nie było kolorowo. Teraz podobno się zmienił ale czy tak jest czy tylko ona tak mówi, to nie wiem

Gość gość
w jakim wieku jesteście?

Gość gość
ja mam 22, a ona prawie 2 lata młodsza

Gość gość
Trochę przykra sytuacja

Gość gość
a może nie wróciła do byłego, może milczy z innych powodów

Gość gość
Nie warto czekac na kobiete. One zupelnie tego nie doceniaja wrecz przeciwnie. Straci do ciebie jakikolwiek szacunek.

Gość gość
Wybrała byłego, który wg niej do pięt tobie nie dorasta? Odrzucila ciebie, który wg niej jest magnetyczny, charyzmatyczny, seksowny? Jak widać były nieźle mąci tobie w glowie, ŻADNA kobieta nie odrzucilaby takiego mężczyzny jak ty, kiedy to w końcu do ciebie dotrze?

Gość gość
Kocha Ciebie, nie byłego. O byłym zapomniała.

Gość gość
13.12 to nie o Kubie, on nie jest seksowny, ani charyzmatyczny, ani magnetyczny. Choć może on jest autorem:p

Gość gość
do byłych się nie wraca!

Gość gość
Wybrała jego, bo jak powiedziała kieruje się sercem, a bardzo go kocha. Jak to powiedziała, gdybym kierowała się rozumem to na pewno bym do niego nie wróciła

Gość gość
wybrala innego a ty chlopie nie masz szacunku do siebie ze chcesz byc z kobieta ktora woli byc z innym niby gorszym. Normalnie niezle ci makaron na uszy nawija :) Przy takiej osobie zawsze bedziesz niepewny czy nie spotka kolenej wielkiej milosci i ci nie powie ze sorry ale serce nie sluga nie ma tego czegos. Raz kogos innego wybrala to czemu nie mialaby zrobic tego ponownie. Dla nie jestes tylko wylacznie opcja jakby innych fajniejszych zabraklo. Taka jest brutalna prawda.

Gość gość
teraz to wychodzi ze jestes jakims desperatem ktory nie potrafi poderwaz zadnej innej dziewczyny

Gość gość
Nie warto

Gość gość
powiem tak...daj jej odczuc co stracila nie licząc na to ze z nia będziesz...

Gość gość
Nie warto. Naprawdę, to już nie będzie ta sama kobieta, nawet jeśli ją byś odzyskał, a i ty dla niej nie będziesz już tym samym mężczyzną. Nie zniesiesz ciągłego porównywania, zastanawiania się, że może z tamtym byłoby mi lepiej. Szukaj dalej.

Gość gość
Tylko problem taki, że ja ją kocham i w dodatku to nawet w pewnym sensie rozumiem. Znaliśmy się bardzo krótko, a ona ma bardzo poważne podejście do związków, dlatego trochę rozumiem, że wybrała kogoś kogo zna bardzo długo i z kim już była w związku

Gość gość
Wiem,ze ja kochasz ale to byl jej wybor a ty nie mozesz marnowac czasu na czekanie . Szkoda zycia.Uswiadom to sobie.

Gość gość
Uwierzylabym w te historie gdybyś nie podał waszego wieku :-) a tak wybacz, ale trochę to niepoważne