Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna D art

Przekażcie 1% podatku na szpilki dla mnie.

Polecane posty

Gość Joanna D art

Louboutiny. Jestem naprawdę potrzebująca. Możecie odmienić czyjeś życie. Sprawić, że stanie się łatwiejsze i prostsze. :-(

Gość Joanna D art
Potrzebującym powinno się pomagać.

Gość Joanna D art
Wiesz, jak myślę o tych wszystkich sierotach i psach w schronisku, to nie mam sumienia prosić o więcej. Pozostanę przy niezbędnym minimum.

Nie myśl o nich! Damie nie wypada zaprzątać sobie tym głowy! Równie dobrze mogłabyś się interesować ateistami w bloku naprzeciwko! :classic_cool: Czasami sam siebie przerażam...:)

Gość Joanna D art
Pewnie cały dom zamieniłeś w centrum nasłuchiwania IP. Kupiłeś 74m folii aluminiowej, kable światłowodowe, drut i zrobiłeś z tego takie urządzenie. Mam nadzieję, że podglądasz mnie też przez kamerę, bo właśnie zdjęłam bluzkę.

Niestety, załatwiłem to wręcz banalnie. Nie miałem patyczka kosmetycznego, a swędziało mnie ucho. Pod ręką był gwóźdź... a potem zadzwonił telefon... Teraz jak otwieram oczy to na ścianie wyświetla się cyfrowy Polsat, a z netem łączę się podczas sikania. Faktycznie zdjęłaś bluzkę! :classic_cool:

Gość gość
Ludzie! Pokazcie troche serca! Buciki i torebki sa nam potrzebne jak rybie woda... podaj kato. Is dla dobrego przykladu przekazuje 2%

Gość Joanna D art
:-D Miałam kiedyś ryby, co zrobiły przebicie w grzałce. Dziś dochodzę do wniosku, że w porę nie zainstalowałam im moltiroomu CP.

Gość gość
Hahaha jeśli nie stać Cię na loubouitiny to ludzie będą zastanawiać się skąd je masz, nie pomyślałaś? I co przyznasz się, że zebrałaś na kafe? :D no bo przecież, nie chcesz żeby myśleli, że sprzedałaś ciało albo duszę? ;) albo i to i to hehe