Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystko co robi kobieta robi z myślą o mężczyźnie

Polecane posty

Gość gość
Ja tam lubię dobrze wyglądać chociaż nie zawsze mi się to udaje. Szkoda tylko że nie mogę sobie na czole napisać F******U BOY! bo głupio by wyglądało. :)

Gość gość
ja wszystko robię dla siebie. Musiałabym upaść na głowe z 10 piętra żeby kupować boty i torebki po to zeby sie komukolwiek przypodobać :D

Gość gość
A mnie goowno interesuje co robisz, akurat ty, bo temat nie jest tylko o tobie, tylko o ogóle kobiet. XX a co? ty sie nazywasz "ogół kobiet" czy jak?

Gość gość
Młoda dziewczyna na faceta z oszczędnościami nie poleci-to ma być facet który zarabia tyle kasy ze sobie nie zaprząta głowy składaniem grosika do grosika, musi być atrakcyjny fizycznie-siłowania i elegancka klata a do tego wszystkiego nie głupi oraz czarujący a w łóżku petarda. Jest tu taki? Nie ma? Nie dziwi mnie to. Co do tego co podoba się facetowi na mieście-niech się podoba czemu nie?? Ma zarabiać kasę, opiekować dzieckiem i naprawić kran jak się zepsuje. Mną zajmować się nie musi-jest tyle facetów ze można mieć co chwile innego.

Gość gość
Kobiety dzielą się na dwa rodzaje. Głupie dziunie co robią wszystko dla faceta nie myśląc o sobie i w razie nieoczekiwanych wydarzeń zostają z niczym i takie które wszystko co robią robią przede wszystkim dla siebie i w razie takich wydarzeń zostają z czymś. Widocznie autor póki co poznał tylko głupie dziunie.

Gość gość
Ja robię to wszystko co wymienił autor dla własnego dobrego samopoczucia i zdrowia. Jestem singielka z wyboru, zawiodłam się na facetach, a na ich baranie gapienie się patrzę z pogardą :P

Gość gość
kobieta robi to wszystko dla pewnego ideału faceta , który ma w głowie i modli się oraz błaga , by go w końcu spotkać 💤

Gość gość
Nie ma ideałów :P Poza tym mnie nie zależy żeby facet zwracał uwagę na moją fizycznosc, bo to jest płytkie.

Gość gość
gość dziś A mnie goowno interesuje co robisz, akurat ty, bo temat nie jest tylko o tobie, tylko o ogóle kobiet. X Ogół kobiet może chodzić w workach po szyję ale tylko ładnym będzie w nich ładnie :P

Gość gość
gość dziś tylko ciekawe kto tą tzw"płytkość" pielęgnuje i o nią dba nawet w formie obsesji

" gość wczoraj czyli non-stop poprawia swój wygląd kupowanie ciuchów, strojenie się , makijaż , ćwiczenia , bieganie , odchudzanie , kosmetyki , biżuteria, opalanie się , lans na fejsie itd a wszystko to po to , by dobrze wyglądać DLA NIEGO i do tego udaje, że robi to dla siebie " X te rzeczy robi się dla koleżanek z pracy :) dla faceta zmywa się makijaż, wciąga dres i puszcza bąki! zobaczysz po ślubie :D :classic_cool:

Gość gość
Co prawda to prawda :D :D :D

Gość gość
Ja natomiast ubieram się casualowo - zwyczajnie, na co dzień prawie w ogóle się nie maluję, na imprezy praktycznie nie chodzę - a jak już jestem na imprezie to ani szpilek, ani dekoltu do pępka ani krótkiej spódniczki nie przywdziewam. Do tego mam nadwagę, którą ciężko mi zrzucić i prawdę powiedziawszy aktualnie się nie odchudzam (tak wiem, że powinnam). W du/pie mam spojrzenia zawistnych babsk, tępych dziuń, prymitywnych facetów. I co wy na to moi kochani? :)

Gość gość
niektóre bronią się jak mogą ale to tylko gra pozorów waszą naturą jest ściągnięcie na siebie uwagi naczelnego samca bo podrzędni was nie interesują

Gość gość
naturą naczelnego samca nie są pozory a ściąganie do jaskini samic na pęczki i prawdą jest, że podrzędni go wcale nie interesują 💤