Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie retoryczne

Nie wierzę w bajki.

Polecane posty

Gość Pytanie retoryczne

Ale dopuszczam wszystkie możliwości. Czasem rzeczy najmniej prawdopodobne okazują się tymi prawdziwymi.. Zbyt dużo manipulatorów depta tę ziemię, aby wierzyć w życie takie jakie jest.. wystarczy wziąć pod uwagę reklamy produktów handlowych albo usług.. można uwierzyć i nieźle się przejechać. Dlaczego tylu ludzi wiecznie czuje się oszukanych i dlaczego tyle afer w koło? A to tylko wierzchołek góry lodowej, bo aferami są sprawy, które wyszły na światło dzienne, a ile tego światła nie ujrzy nigdy?...;)

Gość gość
Nie jestem cyniczna i ciągle wierzę w dobro i wartościowych ludzi. Ale większość to szara masa, która lubi być manipulowana i to jest przygnębiające, bo zbyt łatwo poddają się ludziom złym..

Gość ja_Dyzio
'pseudo-wnuczek' albo 'pseudo-policjant' bardzo obserwuje takie osoby aby zwyczajnie zgarnąć forsę , wszędzie i co chwilę nawet żadnemu wnuczkowi i policjantowi nie dawać żadnych pieniędzy, nawet w hipermarketach apelują i błagają a Babcia ma głęboko w zadzie takie Apele i idzie do Banku i prosi o Kredyt przy kasjerce w Banku, kochanieńka , proszę o błyskawiczny kredyt dla mojego Wnuczka w wysokości 30 tys. PLN , kolega mojego Wnuczka już nie może się doczekać na pieniądze a jest tuż przed Bankiem i teraz rozmawiamy przez telefon, proszę przyśpieszyć wypłacanie pieniędzy Kochanieńka, za bardzo to się dłuży a wnuczek czeka na pieniądze, ile można czekać !

Gość gość
najlepsze było z wypadkami babciu mam wypadek ilu ludzi sie na to łapało :D

Gość gość
Kiedy Mel Gibson wyznał, że w szyszki z hollywood pożerają dzieci nagle zyskał sławę damskiego boksera i rodzinnego tyrana. Został usunięty z pewnych kręgów co zaowocowało alienacją utalentowanego aktora, a wiec brakiem propozycji współpracy i coraz gorszymi plotkami na jego temat. A Ty komu wierzysz czytelniku kafe..? Dla mnie to oczywiste, patrzymy, a nie chcemy widzieć, słyszymy aczkolwiek nie słuchamy.. Mel Gibson w międzyczasie wyreżyserował "Pasję" a to ewidentnie eliminuje jego obłęd.